Povežite se s nama

Zabava & Stil

Organizatori Špancirfesta krenuli u potragu za talentiranim herojima ulica

Objavljeno:

- dana

Već osam godina Špancirfest traži nove talente i otvara vrata neafirmiranim glazbenicima, performerima, glumcima, plesačima i drugim izvođačima, nudeći im jedinstveno iskustvo nastupa na nekoliko lokacija u gradskoj jezgri, pred brojnom festivalskom publikom.

Ako smatrate  da imate sve ono što je potrebno da postanete heroj ulica ovogodišnjeg Špancirfesta, nemojte propustiti priliku da budete dio službenog festivalskog programa i osjetite nezaboravnu atmosferu najvećeg i najpoznatijeg uličnog festivala u Hrvatskoj.

Natječaj „Postani heroj ulica Špancirfesta“ traje do 14. srpnja i objavljen je na službenoj internetskoj stranici festivala www.spancirfest.com. Svi prijavljeni video radovi bit će dostupni na službenoj Facebook stranici Špancirfesta od 15. do 21. srpnja i u tom periodu trajat će glasanje.

Uzimajući u obzir broj glasova, ali i kvalitetu prijavljenih izvedbi, organizacijski tim Špancirfesta odabrat će ovogodišnje heroje ulica.

Zabava & Stil

Ljeto u Ivancu: već u subotu koncert Magazina, slijede craft pivo i burgeri, a sve će završiti uz Silente

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nakon Dana grada, Grad Ivanec nastavlja s bogatim programom “Ljeta u Ivancu”.

Stoga, ne propustite koncert grupe Magazin već ove subote, 6. srpnja, na središnjoj bini na gradskoj špici Ivanec.

Dođite i zabavite se uz Andreju Šušnjara i band, koji će izvoditi najveće nove i stare hitove grupe Magazin, čije su pjesme obilježile hrvatsku glazbenu scenu tijekom proteklih nekoliko desetljeća.

Koncert počinje nakon 21 sat.

Dio programa Ljeta u Ivancu je i HikeFest koji će se održati 12. i 13. srpnja u ivanečkom parku. Posjetitelje očekuje craft pivo i burgeri, u petak će zabavljati akustični duo Lucija Job i Hrvoje Funda, a u subotu Mark Osman i Dinko Likar.

Margetje v Margečanu održat će se 13. i 14. srpnja.

Trail utrka “U gaćicama u Gačice” na rasporedu je 21. srpnja.

Već 41. akcija “Kretanje – zdravlje” HPD-a Ivančica uvijek okupi brojne obožavatelje prirode, a održat će se 18. kolovoza.

Ljeto u Ivancu završava koncertom Silentea 31. kolovoza u gradskom parku.

Kompletan program nađite OVDJE.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

U Parku mladih dodijeljene diplome polaznicima škole rolanja udruge „Sportska abeceda“

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina i saborski zastupnik Miroslav Marković u petak je u Parku mladih posjetio polaznike “Škole rolanja” koju je organizirala udruga Sportska abeceda te im uručio zaslužene diplome.

Udruga organizira “Školu rolanja” za svu djecu u dobi 5-14 godina koji žele naučiti rolati ili samo usavršiti ovu vještinu, a Grad Varaždin već tradicionalno podržava i sufinancira ovu sportsku aktivnost koja je i ove godine omogućila da oko 130 djece stekne vještinu rolanja.

Miroslav Marković izrazio je zadovoljstvo velikim interesom djece za rolanje, pohvalio njihov trud i poželio im da ljeto provedu aktivno, uživajući na otvorenom i vježbajući.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje