Povežite se s nama

Zabava & Stil

FOTO “Dravski kotlić“ okupio čak 28 ekipa, a pobjeda otišla “Gurmanima“

Objavljeno:

- dana

Obilježavanje 70 godina Gradskog kupališta na Dravi u organizaciji JU Gradski bazeni Varaždin i uz pokroviteljstvo grada Varaždina započelo je u petak festivalom elektroničke glazbe Dance Pool Factory, a nastavljeno u subotu 29. lipnja, Dravskim kotlićem – natjecanjem u kuhanju gulaša u kotliću.

Ogledalo se čak 28 ekipa: KBB, Baking Bad, Mikiz, Drava Zrinski, Face s placa, Tri praščića, Dravaši, Dark Blue Stores, Pajdaši, O’prosti pasulji, Šok soba Toni, Družba Pere Kotlića, Veseli Dečki, Vatreni kotlići, Gurmani, Ugostiteljstvo Gruda, Tajni Začin, Controlmatik, Gljivari, ekipe Čistoće Varaždin, Grada Varaždina, Varkoma – odvodnje, Varkoma – vodovod, Varaždinske građanske garde, Gradskog društva Crvenog križa, OK Cratis, Gastrocoma i ekipa dramske amaterske skupine Profesionalci iz Gojanca.

Sudionici, ali i posjetitelji, za koje je ulaz na bazene bio besplatan, dobro su se zabavljali uz tamburaški sastav „Sedef“, a program je vodio Krunoslav Čolo koji se još jednom dokazao kao izvrstan zabavljač.

Najbolje gulaše odabrao je tročlani žiri u sastavu predsjednik Ivo Grđan – voditelj prehrane SC Varaždin, članice Nevenka Bosilj, prof. – nastavnica kuharstva u Gospodarskoj školi Varaždin i Jelena Pavleković – ravnateljica JU Gradski bazeni Varaždin koji je ocjenjivao izgled, kompaktnost i naravno okus.

Nagrade najuspješnijima dodijelila je ravnateljica JU Gradski bazeni Varaždin Jelena Pavleković koja je čestitala nagrađenima i zahvalila na sudjelovanju svim ekipama te pozvala sve Varaždinke i Varaždince kao i sve posjetitelje da do 31. kolovoza osvježenje od ljetnih vrućina potraže upravo na uređenim Dravskim bazenima.

Pobjednik ovogodišnjeg „Dravskog kotlića“ je ekipa Gurmani.  Drugoplasirana je ekipa Varkom odvodnja, a trećeplasirana Ugostiteljstvo Gruda. Najsimpatičnijom ekipom proglašeni su O’ prosti pasulji, a nagrađena je i prva prijavljena ekipa  na 1. Dravski kotlić – Tri praščića.

Svim sudionicima uručeni su prigodni pokloni organizatora i sponzora kao zahvala za sudjelovanje, a proslava 70 godina Dravskih bazena završena je rezanjem rođendanske torte.

Ravnateljica JU Gradski bazeni Varaždin najavila je i događanja u ovogodišnjoj ljetnoj sezoni POOL PARTY – „Fućkaš more“ na kojima će  03.07. nastupiti Antony Kay, 10.07.Yapa te 17.07.2024.Bosse.

Zabava & Stil

Sedmi Shelterfest na rasporedu je 13. srpnja te donosi vruće plesne avanture

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Udruga mladih hiperAKTIVNI Cestica uz pokroviteljstvo Općine Cestica pozivaju sve na 7. najveći elektronički DJ festival u okolici, open air party SHELTERFEST.

U subotu, 13. srpnja, od 18 do 6 na lokaciji Dravska 1A (igralište OŠ Cestica) očekuje vas nezaboravan provod uz ludu atmosferu fenomenalnih DJ-jeva: headliner Rosana Rabuza, SoundMasterz, DoubleZ, Voltair, Bose, Detron, Niniva i Limee.

Apsolutno vrhunska produkcija koja će vas ostaviti bez daha i pokrenuti u vruće plesne avanture uz EDM, house, tech-house, progressiv, pop i underground glazbu.

Dovedite svoje prijatelje i uživajte u spektakularnim nastupima, dok se sunce spušta i noć postaje vruća. Očekujte najnovije trendove u glazbi, vizualnim i zvučnim efektima koji će vas dovesti do transa. SHELTERFEST ima nešto za svakoga, bez obzira na preferencije u glazbi. Savršen spoj glazbe, plesa i zabave.

Ove godine manifestacija SHELTERFEST dolazi u tematici – svemira. Ovakav party kao da nije s ovog planeta.

Osim osvježavajućih pića, osigurana je i hrana kako gosti ne bi ostali gladni, a po prvi puta i dekorativan kutak glitter bojanja lica.

Na ulazu se plaća donacija od 5 eura.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Organizacijski tim Špancirfesta traži pouzdane mlade volontere pune entuzijazma i energije

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Organizacija najvećeg i najpoznatijeg uličnog festivala u Hrvatskoj – Špancirfesta je zahtjevan posao, ali i odlična zabava.

Stoga organizatori traže entuzijastične i pouzdane mlade ljude koji su spremni doprinijeti organizaciji festivala svojim znanjem i energijom. Volonteri su važan kotačić male i složne organizacijske ekipe koja u Varaždin za kraj ljeta privuče više od 300 tisuća posjetitelja.

– Dobre organizacijske vještine, komunikativnost, sklonost timskom radu i motivacija da nadolazeći Špancirfest bude što uspješniji, vrline su koje tražimo od volontera. Nudimo vam dragocjeno iskustvo volontiranja koje pruža brojne prilike, druženje s odličnom ekipom, upoznavanje ljudi iz cijelog svijeta i mogućnost da budete u središtu zbivanja najočekivanijeg varaždinskog događaja godine. Tražimo pratitelje za izvođače koji su dio uličnog i glazbenog programa, volontere za rad u Turističko informativnom centru Turističke zajednice grada Varaždina, te u press centru – ističu u TZ Grada Varaždina.

I dodaju:

– Ako mislite da svojim radom, osobnošću i vještinama možete pridonijeti organizaciji festivala, pozivamo vas da se prijavite za volontiranje na ovogodišnjem Špancirfestu. Prijave se primaju do 1. kolovoza, a natječaj je objavljen na službenoj internetskoj stranici festivala www.spancirfest.com – zaključuju.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje