Povežite se s nama

Sport

Dražen Besek novi je trener Varteksa: Došao sam graditi s vama!

Objavljeno:

- dana

Dražen Besek, novi je trener Varteksa, koji se natječe u četvrtom rangu hrvatskog nogometa.

Besek je vodio brojne klubove počevši od Varteksa, Čakovca, Drave iz Ptuja, Slaven Belupa, Osijeka i Zagreba. Uspio je ono što rijetko kojem Hrvatu uspje – osvojiti srca Kineza.

Posljednji angažman, koji je bio vrlo kratak imao je u marokanskom Maghreb de Fèsu.

Dražen Besek predstavljen je u emotivnom videu, u kojem je kazao došao sam graditi s vama.

Press konferencija na kojoj će se novi trener Dražen Besek predstaviti javnosti bit će u utorak, a prva prozivka i početak priprema za novu sezonu trebao biti oko 15. srpnja.

Sport

Ante Mrmić novi je vratar Nogometnog kluba Nedeljanec

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nakon što su predstavili novog trenera Gordana Golika, iz NK Nedeljanca predstavili su i novog čuvara mreže.

Riječ je o Anti Mrmiću, sinu proslavljenog vratara Marjana Mrmića, trenutno trenera vratara u stožeru izbornika Zlatka Dalića.

– Zahvaljujemo se dosadašnjem golmanu Vitkoviću te mu želimo sreću u novoj sredini. Iz NK Varteks stigao je Ante Mrmić. Vjerujemo da će svojim bogatim iskustvom dati veliki doprinos ekipi. Sretno Ante i što više čistih mreža – ističu iz NK Nedeljanec.

Riječ je 31-godišnjaku koji je prošao nogometnu školu nekadašnjeg Varteksa, a potom je preselio i u zagrebački Dinamo. Branio je za Segestu, slovenski Zavrč, Bistru i Inter Zaprešić. Okušao se i u NK Varaždinu, bio je u Tehničaru iz Cvetkovca, a posljednji angažman imao je u Varteksu.

Nastavite čitati

Sport

Dino Kovačec vraća se u redove Varteksa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Dino Kovačec vraća se u redove Varteksa koji se natječe u 3. NL Sjever.

Kovačec je u Varteksu igrao u jesenskoj polusezoni 2022. godine.

– Cijelo vrijeme sam bio u kontaktu, čuo se s dečkima, stoga je povratak bio logičan. Znam dečke, poznam ekipu, a kostur ekipe je praktički ostao isti. Prvi puta kada sam dolazio, sam rekao da dolazim kratko, da čekam ponude za van, a oni su to prihvatili, bilo je sve fer i korektno, a tada i obećao da ću se vratiti. Pa eto me, stavljam se na raspolaganje treneru Beseku za početak priprema i jedva čekam da počnemo– ističe Dino Kovačec.

Ovaj 30-godišnjak je veznjak, koji je igrao sve pozicije u veznom redu, ali najviše voli igrati kao ofenzivni vezni igrač. Prošao je omladinske škole Zagorca i Dinama, igrao potom i u Radniku Sesvete te u Dubravi.

Najduže se zadržao u Austriji, gdje je u Rapidu i Tirolu igrao čak i njihovu Bundesligu, ali i u drugoj i trećoj austrijskoj ligi. Posljednjih godinu i pol dana igrao u Austrijskoj trećoj ligi, u Allerheiligenu, a sada se vraća u Varteks, gdje ima još puno toga za pokazati. 

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje