Povežite se s nama

Crna kronika

U prometnoj nesreći u Maloj Subotici ozlijeđen 27-godišnji motociklist

Objavljeno:

- dana

U subotu, 29. lipnja, nešto poslije 21 sat u Maloj Subotici dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 27-godišnji motociklist.

Nesreća se dogodila u trenutku kada je 40-godišnjak pod utjecajem alkohola (0,97 g/kg) upravljao osobnim automobilom, čakovečkih registarskih oznaka te je obavljao uključivanje u promet s asfaltirane površine ispred poštanskog ureda na kolnik Glavne ulice.

Pritom nije propustio sva vozila koja se kreću spomenutom prometnicom zbog čega je u stražnji bočni dio njegova automobila, prednjim dijelom udario motocikl, čakovečke registarske oznake kojim je Glavnom ulicom, pod utjecajem alkohola (0,94 g/kg), upravljao 27-godišnjak. Nakon sudara došlo je do prevrtanja motocikla te pada vozača na kolnik, javila je PU međimurska.

Ozlijeđeni motociklist vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje mu je pružena liječnika pomoć, dok će se ozljede naknadno okvalificirati. Nakon zaprimanje liječničke dokumentacije i utvrđivanja težine zadobivenih ozljeda slijedi pravna kvalifikacija događaja.

Vozačima je vađena krv te je izuzet urin radi analize na apsolutnu koncentraciju alkohola u organizmu.

Crna kronika

Zaustavljen u autu kod Ivanca s 1.43 promila pa završio na triježnjenju u policiji

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U četvrtak, 4. srpnja, oko 14.15 sati, u Kaniži, policijski službenici su u kontroli prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 1.43 promila te prije stjecanja prava na upravljanje vozilima bilo koje kategorije za vrijeme kad mu je izrečena zabrana upravljanja vozilom B kategorije upravljao 50-godišnjak.

Pošto je postojala opravdana bojazan da će nastaviti sa činjenjem prekršaja isti je priveden u PP Ivanec i smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva, javila je PU varaždinska.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Novom Marofu zaustavili 64-godišnjaka s 2,25 promila pa završio na Sudu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Topličkoj ulici u Novom Marofu u srijedu, 3. srpnja oko 22.30 sati, policijski službenici u kontroli prometa zaustavili su osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 2,25 promila upravljao 64-godišnjak.

S obzirom da je isti višestruku počinitelj prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama uhićen je i priveden je Policijsku postaju Novi Marof te će biti doveden na nadležni Općinski sud u Varaždinu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje