Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićeni mladići koji su provaljivali i krali u Ivancu, Maruševcu, Cerju Tužnom te Novakima

Objavljeno:

- dana

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20 i 19-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kaznena djela teške krađe provaljivanjem.

Oni su, kako se sumnja, tijekom noći 26./27. lipnja, provalili u ugostiteljske objekte u Maruševcu, Cerju Tužnom i Novakima te iz istih otuđili novac, javila je PU varaždinska.

Također su 29. lipnja, provalili u skladište trgovine u Ivancu. Prilikom provale 20-godišnjak je zatečen po zaposlenicima iste koji su ga zadržali do dolaska policijskih službenika dok je 19-godišnjak pronađen u blizini mjesta događaja od strane policijskih službenika.

Uhićeni su i privedeni u policijsku postaju. Protiv njih podnijeti će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe. On je, kako se sumnja, u razdoblju od 27. do 28. lipnja, u Ivancu, provalio u trgovinu te otuđio novac i razne proizvode. Protiv njega podnijeti će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Crna kronika

Zaustavljen u autu kod Ivanca s 1.43 promila pa završio na triježnjenju u policiji

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U četvrtak, 4. srpnja, oko 14.15 sati, u Kaniži, policijski službenici su u kontroli prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 1.43 promila te prije stjecanja prava na upravljanje vozilima bilo koje kategorije za vrijeme kad mu je izrečena zabrana upravljanja vozilom B kategorije upravljao 50-godišnjak.

Pošto je postojala opravdana bojazan da će nastaviti sa činjenjem prekršaja isti je priveden u PP Ivanec i smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva, javila je PU varaždinska.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Novom Marofu zaustavili 64-godišnjaka s 2,25 promila pa završio na Sudu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Topličkoj ulici u Novom Marofu u srijedu, 3. srpnja oko 22.30 sati, policijski službenici u kontroli prometa zaustavili su osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 2,25 promila upravljao 64-godišnjak.

S obzirom da je isti višestruku počinitelj prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama uhićen je i priveden je Policijsku postaju Novi Marof te će biti doveden na nadležni Općinski sud u Varaždinu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje