Povežite se s nama

Crna kronika

S više od 3 promila autom u Biškupcu pokosio znakove i napustio mjesto događaja

Objavljeno:

- dana

U utorak, 2. srpnja, oko 21.15 sati, muškarac starosti 37 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 3.06 promila i u vrijeme kad mu je vozačka dozvola oduzeta, krećući se varaždinskom Gospodarskom ulicom iz smjera Zagrebačke ulice u smjeru raskrižja s Biškupečkom ulicom i Trgom Ivana Perkovca.

Zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju ceste, vidljivosti, preglednosti i stanju vozila, dolaskom do raskrižja nastavio se kretati ravno i vozilom prešao na središnji fizički odvojak te prednjim dijelom vozila udario u prometne znakove, javila je PU varaždinska.

Nakon prometne nesreće udaljio se s mjesta događaja. Isti je naknadno pronađen u Športskoj ulici u Varaždinu te je zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, priveden u Policijsku upravu varaždinsku i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje.

Crna kronika

U Novom Marofu 26-godišnji vozač isključen iz prometa jer je bio pozitivan na drogu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

policija

U ponedjeljak, 8. srpnja, oko 0.40 sati, u Topličkoj ulici u Novom Marofu, policijski službenici su u kontroli prometa zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 26-godišnjak.

Isti im je tom prilikom dragovoljno predao 2.7 grama bijele praškaste materije nalik na drogu amfetamin, javila je PU varaždinska.

Obavljenim testiranjem na prisutnost droge u organizmu, utvrđeno je kako je pozitivan na iste. Zbog toga je isključen iz prometa te je protiv njega podnesen prekršajni nalog.

Nastavite čitati

Crna kronika

Trnovec: biciklist imao 2.37 promila pa se zabio u auto koji je stajao u koloni

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 5. srpnja, oko 14.50 sati u Trnovcu, ozlijeđena je jedna osoba.

Muškarac starosti 33 godine upravljao je biciklom pod utjecajem alkohola od 2.37 promila iz smjera Varaždina u smjeru Bartolovca. U jednom je trenutku skrenuo ulijevo te lijevom bočnom stranom bicikla udario u desnu bočnu stranu osobnog vozila kojim je u istom smjeru upravljala 35-godišnjakinja, a koja je bila zaustavljena u koloni vozila, javila je PU varaždinska.

Vozač bicikla je pritom ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje