Povežite se s nama

Život i društvo

Mala Subotica slavi svoje dane uz sportska događanja, koncerte, natjecanje u kuhanju gulaša…

Objavljeno:

- dana

Uz bogat i raznolik program Općina Mala Subotica slavi svoje dane. Manifestacije se održavaju u razdoblju od 28. lipnja do 13. srpnja. Dani općine započeli su 28.0 lipnja svečanom sjednicom nogometnog kluba Spartak, a završavaju 7. utrkom Općine Mala Subotica i danima Palovca u subotu 13. srpnja.

Bit će tu ponešto za svakoga, od kulturnih i sportskih događanja, pa do onih zabavnih. Tako će se u četvrtak 4. srpnja održati svečana sjednica, dok su petak i subota rezervirani za zabavni program.

U petak će u šatoru ispred Osnovne škole Mala Subotica nastupiti Tamburaški sastav “Frikovi” i klapa Kampanel, a u subotu na istom mjestu nastupit će Grupa Vulkan.

U nedjelju će se održati raznovrstan program. Nakon svete mise na rasporedu je sajam obrtnika, poljoprivrednika i udruga na trgu ispred Doma kulture u Maloj Subotici.

U večernjim satima očekuje se predstava, a potom i nastup Puhačkog orkestra Općine Mala Subotica i Murskog Središća, te koncert Etno dua Goga & Željko.

Program proslave Dana općine nastavlja se i narednog tjedna. Tako će se u subotu 13. srpnja održati natjecanje u kuhanju gulaša i nogometni turnir, a navečer i utrka.

Život i društvo

U subotu će se održati uzbudljiva 19. bitka za utvrdu Čanjevo

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Manifestacija 19. bitka za utvrdu Čanjevo ove će se godine održati u subotu, 5. listopada, na utvrdi Čanjevo.

Program počinje od 14 sati kada BK Guvernal Visoko organizira rekreacijsku vožnju biciklom do utvrde.

Od 15 sati je okupljanje gostiju, a od 16 počinje opsada grada Čanjeva.

Noćni napad počinje u 18:30.

Nastavite čitati

Život i društvo

FOTO Bogat i raznovrstan program na 27. Međunarodnom sajmu Priroda, lov, ribolov, turizam

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Danas je u varaždinskoj Areni otvoren 27. Međunarodni sajam Priroda, lov, ribolov, turizam. Sajam će trajati do 6. listopada, a najavljeno je više od 80 izlagača iz Hrvatske, ali i Slovenije, Mađarske, Bugarske, Slovačke.

Riječ je o najstarijem sajmu ove tematike u Hrvatskoj, a svake godine program je sve bogatiji. Ovogodišnji partner sajma je Koprivničko-križevačka županija.

Predsjednik Lovačkog saveza Varaždinske županije Goran Kaniški istaknuo je kako lovačkog sadržaja unatrag dvije godine ima sve više na sajmu, te je ujedno naglasio i kako  je ovo prilika da se posjetitelji bolje upoznaju s njihovim radom.

Okupljene je na otvorenju sajma pozdravio i župan Anđelko Stričak.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje