Povežite se s nama

Sport

Održan Challenger Race Varaždin, najbolji F. C. Kovačić

Objavljeno:

- dana

Drugu godinu zaredom, u sklopu obilježavanja Europskog tjedna sporta, Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina u suradnji s Udrugom za promicanje tjelesne aktivnosti i zdravlja “Active Vita” te pod pokroviteljstvom Grada Varaždina, organizirala je u subotu, 29. rujna timsku utrku Challenger Race Varaždin 2024., namijenjenu zaljubljenicima u sport i izazove.

Challenger Race Varaždin 2024., izazovna timska utrka u parovima koja testira izdržljivost i timsku koordinaciju sudionika, održana je na vanjskim terenima Sportskog centra Graberje, a natjecatelji su se okušali u trčanju, preskakanju, nošenju tereta i bacanju.

Cilj je bio savladati spomenute zadatke u što kraćem vremenu, a sudionici su pokazali zavidnu razinu tjelesne spremnosti i upornosti. Najuspješniji je ovoga puta bio tim „FC Kovačić“, drugo mjesto osvojio je tim „Copy paste“, a treće „T&T“.

Sport

Varteks igra kod Poleta u Sv. Martinu: Bit će to pravi derbi

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nogometaši Varteksa koji se natječu 3. NL Sjever trebali su u subotu, 5. listopada u 16 sati igrati derbi kola u Sv. Martinu na Muri.

No, susret se zbog velikih količina padalina koje su natopile teren u Sv. Martinu na Muri odgodio za nedjelju, 6. listopada.

Bumbari se susreću se s drugoplasiranom ekipom Lige i aktualnim prvakom.

Znamo ih kao prijatelje, kao suigrače iz proteklih dana, dobro se poznamo, i mi znamo njih, i oni znaju nas. Dugo godina su u vrhu, imaju stoga i taj pobjednički mentalitet. Vjerujem da smo ekipa koja može doći tamo i poremetiti njihove planove. Sigurno će biti dobra i neizvjesna utakmica i za gledatelje, doći će puno i naših navijača, bit će to pravi derbi – rekao je stoper Varteksa Ivan Ptiček za klupske stranice.

Podravina susret 8. kola igra u utorak, 8. listopada u 16 sati kod Međimurja.

Nastavite čitati

Sport

Šafarić prije Dinama: Trebat će nam puno energije, trke i odgovornosti u obje faze

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nogometaši Varaždina u nedjelju, 7. listopada u 16 sati na stadionu Varteksa u sklopu 9. kola SuperSport HNL-a dočekuju Dinamo.

Dinamo u Varaždin dolazi nakon remija (2:2) protiv Monaca u Ligi prvaka.

– Prije svega čestitao Dinamu. Odigrali su vrhunski, šteta što ih nije nagradilo, odnosno da nisu pobijedili. Lige prvaka ne oprašta pogreške. Još su jednom potvrdili da su najkvalitetnija momčad u ligi. Čeka nas zahtjevna ozbiljna utakmica protiv protivnika koji ima veliku širinu. Trebat će nam puno energije, trke i odgovornosti u obje faze ako želimo do pozitivnog rezultata, no želimo nastaviti niz neporaženosti kod kuće– ističe Nikola Šafarić, trener i sportski direktor Varaždina.

U SuperSport HNL-u Varaždinci su na 4. mjestu, a Dinamo je treći.

-Dinamo je s novim trenerom Bjelicom goropadan. Kako je on najavio nema razlike je li to kup, prvenstvo ili Liga prvaka, Dinamo će napasti od početka. On su u europskom ritmu i ne trebamo se zamarati s time jesu li umorni. Naravno da su se potrošili protiv Monaca, no navikli su igrati u to ritmu – utakmice svaka tri, četiri dana. Sigurno će biti perioda kada će biti dominantniji, a bit će i perioda kad ćemo mi biti dominantni i taj period treba iskoristiti – zaključio je Šafarić.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje