Povežite se s nama

Crna kronika

Policija traži počinitelja koji je “na žicu” pokušao ukrasti tri vozila u Varaždinu

Foto: Ilustracija

Objavljeno:

- dana

U vremenu od 10. do 13. listopada u Ulici Braće Krajanski i u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj pokušao otuđiti dva osobna i jedno kombi vozilo, javila je PU varaždinska.

Navedeni je ušao u vozila, pokidao zaštitnu plastiku ispod upravljačkog sklopa vozila i došao do žica, u namjeri stavljanja vozila u pogon, u čemu nije uspio.

Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje na otkrivanju počinitelja ovih kaznenih djela.

Crna kronika

Novi pokušaj krađe auta u Varaždinu, netko je presjekao električne vodiče

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policija je javila o novom slučaju pokušaja krađe vozila u autu.

>> Policija traži počinitelja koji je “na žicu” pokušao ukrasti tri vozila u Varaždinu

U vremenu od 5. do 14. listopada u Ulici Franca Prešerna u Varaždinu, nepoznati je počinitelj pokušao otuđiti osobno vozilo u vlasništvu 65-godišnjaka.

Navedeni je ušao u vozilo te presjekao električne vodiče i pokušao na taj način staviti vozilo u pogon, u čemu nije uspio. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 300 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Crna kronika

Klenovnik: tek mu je 19 godina, a već je napuhao 2.74 promila kad ga je zaustavila policija

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaustavili su u ponedjeljak, 14. listopada, oko 23.30 sati u Klenovniku, osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 2.74 promila upravljao 19-godišnjak.

Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je priveden u Policijsku postaju i smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola, javila je varaždinska policija.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje