Povežite se s nama

Crna kronika

Jučer prometne nesreće u Pribislavcu i Domašincu, nasreću bez ozlijeđenih osoba

krađe

Objavljeno:

- dana

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 56 poziva. Od toga su 23 poziva bila namjenska. Njih je Centar obradio i proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 13 poziva. Za 2 poziva su izašli na intervenciju, 3 poziva bile su lažne dojave, dok kod 8 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Jučer u 7:32 ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći u Pribislavcu u ulici Dr. Ante Starčevića. Došlo je do sudara osobnog vozila i kamiona pri čemu je nastala materijalna šteta. Nije bilo ozlijeđenih osoba.

U 13:18 zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći u Domašincu u ulici Pere Pintara. U sudaru kamiona i osobnog vozila nastala je materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba.

Nešto prije 17 sati dojavljen je požar na ruševnom objektu u Čakovcu u ulici Kralja Zvonimira.

Crna kronika

Uzeo crnu boju i ljepljivu traku pa u Ludbregu preinačio brojeve i slova na registraciji auta

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: MUP/Ilustracija

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 26. travnja 2024., podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina starog 43 godine zbog počinjenog kaznenog djela krivotvorenja isprave iz Kaznenog zakona.

– Optužnicom se okrivljenog 43-godišnjaka tereti da je početkom 2023. godine u Ludbregu, koristeći crnu boju i ljepljivu traku, na originalnim automobilskim registarskim pločicama preinačio brojeve i slova te takve preinačene registarske pločice montirao na svoj osobni automobil kojim se koristio za vožnju – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Varaždinu 84-godišnjak pao s bicikla i ozlijedio se

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U četvrtak, 2. svibnja, oko 13.15 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 84-godišnjak.

On je upravljao biciklom u smjeru Turčina te je u jednom trenutku izgubio ravnotežu i pao s bicikla na kolnik. Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, javila je varaždinska policija.

Njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje