Povežite se s nama

Crna kronika

Zna se čije je tijelo nađeno kod Varaždinskih Toplica, radi se o ženi nestaloj u svibnju

Objavljeno:

- dana

U petak, 30. kolovoza, oko 15 sati, Policijska uprava varaždinska zaprimila je dojavu građanina da je u Donjoj Poljani, u kanalu, u obrasloj vododerini uz makadamski put, pronađen ljudski leš.

>> Hodao poljskim putem kod Varaždinskih Toplica pa našao mrtvo tijelo u šikari

Nakon očevida, tijelo nepoznate osobe je po nalogu nadležnog Državnog odvjetnika, prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin, poradi utvrđivanja identiteta i uzroka smrti. Izvršenom obdukcijom nisu uočeni tragovi koji bi upućivali na nasilnu smrt.

– Tijekom jučerašnjeg dana, obavljena je identifikacija odjeće pronađene na tijelu te je po članovima obitelji prepoznata odjeća, čime je uz pronađene predmete i osobne dokumente, potvrđen identitet 57-godišnje žene. Radi se ženskoj osobi za kojom je dana 16. svibnja 2019. godine Policijska postaja Ludbreg raspisala potragu zbog nestanka te za kojom su policijski službenici intenzivno tragali. Tijelo nesretne žene je po završenom postupanju, predano članovima obitelji – javila je PU varaždinska.

Nažalost, kako saznajemo, radi se o ženi za iz Martijanca, za kojom se opširno tragalo. Regionalni tjednik je o ovome pisao.

>> Dramatična potraga vatrogasaca i HGSS-a zemljom, vodom i zrakom za nestalom Verom Funtek iz Martijanca

Crna kronika

V. Toplice: usred dana imao je blizu 3 promila pa je teretnim vozilom pokosio metalne stupove

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

U nedjelju, 5. svibnja, oko 12.30 sati, u Ulici dr. Franje Tuđmana u Varaždinskim Toplicama došlo je do prometne nesreće s materijalnom štetom.

Muškarac starosti 34 godine upravljao je teretnim vozilom pod utjecajem alkohola od 2.83 promila, javila je PU varaždinska.

On se vozilom nije kretao sredinom obilježene prometne trake i prednjim dijelom vozila naletio je na metalne stupove koji su se nalazili na podignutom asfaltiranom nogostupu.

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, doveden je u Policijsku Postaju Novi Marof gdje je smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Cargovcu ukrao auto, provalio u skladište i trgovinu, ali za nekoliko sati ga je našla policija te uhitila

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici PU varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe i kaznene djela teške krađe, javila je varaždinska policija.

On je, kako se sumnja, 2. svibnja, u Cargovcu, u večernjim satima, otuđio osobni automobil u vlasništvu 44-godišnjaka, da bi potom na području Gredi, provalio u skladište jednog poduzeća i otuđio razni alat te u jednu trgovine iz koje je otuđio razne predmete.

On je 3. svibnja, oko 3.20 sati, u Turčinu, u kontroli prometa zaustavljen po policijskim službenicima kojom prilikom je utvrđeno da je vozilo ukradeno te da se u istome nalaze otuđeni predmeti. Uhićen je i predan pritvorskom nadzorniku.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje