Povežite se s nama

Sport

OK Varaždin Volley pobjedom u gostima otvorio sezonu

Objavljeno:

- dana

ODBOJKA

Varaždinski odbojkaši otvorili su sezonu pobjedom na gostovanju u Slavonskom Brodu kod MOK Brod. 

U prvom setu se dugo igralo rezultatski izjednačeno a u završetku setu varaždinski odbojkaši pokazali su više koncentracije i završili ga u svoju korist 25:21. Drugi set je u završnici otišao na stranu domaćina. U trećem setu su Varaždinci vodili do samoga kraja, kada je trenutak dekoncentracije i previše poklanjanje pažnje dvojbenim sudačkim odlukama odlučilo pobjednika na razliku 26:24. Tada igrači OK Varaždin Volley taktički disciplinirano ulaze u treći i četvrti set i osvajaju prve bodove u novoj sezoni, dokazujući svoj potencijal koji još nije došao do punog izražaja.
– Igrali smo malo u grču, uvijek je tako na početku sezone. Uzeli smo bodove na teškom gostovanju i to je u ovom trenutku najvažnije.  Nismo odigrali na nivou na kojem možemo ali odlika pravih ekipa je da pobjeđuju i kada ne igraju najbolje. Važno je da smo pokazali kako želimo pobjedu, ali smo malo i izgorjeli u prevelikoj želji. – izjavio je nakon utakmice Spasoje Todorović kapetan OK Varaždin Volley
– Bitno je da smo pobijedili i otvorili sezonu pobjedom. Dosta smo se namučili, što ne znači da smo podcijenili Brod, nego baš ono kako je naš kapetan rekao da smo izgorjeli u želji. Nakon što bi se odvojili na četiri ili više bodova razlike i trebali mogli mirno privest set kraju, napravili smo  greške koje nam nisu uobičajene i tako smo pružili Brod priliku za povratak u igru, a oni su to prihvatili i tako su nam uzeli dva seta. Analizirat ćemo utakmicu ovaj tjedan i sve uočene pogreške nastojat ćemo što prije ispraviti na treninzima. Očekujem da igramo sve bolje kako prvenstvo bude trajalo – najavio je Marko Crkvenčić trener OK Varaždin Volley.
1. A HOL, Skupina 2, 1. kolo
Slavonski Brod, ŠD Vijuš
MOK Brod – OK Varaždin Volley 2:3 (21:25,25:23,26:24,20:25,12:15)
Suci: Bruno Muha (Osijek) i Ernesta Dubac (Osijek)
MOK Brod: J. Sabo, J. Peić, I. Džeba, D. Berez, I. Gelo (kapetan), M. Aladrović, J. Martinović, A. Kovačević, J. Popović, D. Akšamović, J. Popović, D. Akšamović, J. Budim, B. Garić (libero); trener: Zoran Bilić.
OK Varaždin Volley: S. Todorović (kapetan), G. Ivančić, V. Obradović, A. Bingula, B. Modrić, L. Somođi, M. Abdulaj, R. Stanić, V. Rogina, I. Šmitlehner, M. Ivančić (libero); trener: Marko Crkvenčić.
 

Izvor:
Foto:

Sport

Elitna ŽNL: Vodeći Novi Marof preokretom do slavlja u derbiju, Nedeljanec siguran

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Odigrani su susreti prvih kola Lige za prvaka i Lige za ostanak Elitne ŽNL. Vodeći dvojac Novi Marof i Nedeljanec stigli su do slavlja.

Novomarofčani su ugostili Bednju. Beletinčani su imali prednost od 2:0 koju su im golovima donijeli Hojski i Kulji, no marofski nogometaši su okrenuli i slavili 3:2. Golove za njih postigli su Harmicar, Zrinski i Sakač.

Drugoplasirani Nedeljančani slavili su protiv Ivančice s 3:1. Za momčad Damira Maretića zabijali su Modrić, Medved i Škvarić.

Do slavlja u Ligi za prvaka stigao je tuhovečki Polet pobijedivši margečansku Mladost s 2:1. Golove za Tuhovčane postigli su Šinjori i Ključarić.

U Ligi za ostanak Budućnost i cestički Polet odigrali su 2:2, dok je Razvitak s 3:2 bio bolji kod Dubravke-Zagorac u Turčinu.

Nastavite čitati

Sport

Varaždin na Poljudu s 1:0 pobijedio Hajduk

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: NK Varaždin/Facebook

Hajduk je danas izgubio od Varaždina 1:0 na Poljudu u 33. kolu SuperSport HNL-a.

Pogodak odluke zabio je Domagoj Drožđek u 67. minuti, koji je krasno pogodio iskosa s oko 15 metara.

Nakon ove utakmice Hajduk je i dalje treći, a Varaždin je skočio na šesto mjesto tablice.

Hajduk je u utakmicu počeo bez Marka Livaje i Ivana Perišića. Nisu baš pokazali neku igru, Varaždinci su bili bolji.

U sljedećem kolu Varaždin je domaćin Rijeci.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje