Povežite se s nama

Crna kronika

Silovao svoju trudnu djevojku i prijetio joj da će je ubiti jer ga je ostavila

Objavljeno:

- dana

LJUBOMORAN I LUD

Svojoj djevojci prijetio je da će je ubiti jer ga je ostavila, a tereti ga se da ju je dva puta silovao kada je bila trudna. Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu podiglo je optužnicu protiv mladića (27) zbog dva kaznena djela protiv spolne slobode, kaznenog djela silovanja, prijetnje i namateljivog ponašanja. Doznajemo da se radi o mladiću iz okolice Ivanca.

– Okrivljenika se tereti da je od prosinca 2013. do rujna 2014. godine počinio navedena kaznena djela prema istoj oštećenici pri čemu je dva teška kaznena djela protiv spolne slobode počinio tijekom njene trudnoće. Tereti ga se i da joj je prijetio da će ju ubiti jer je prekinula ljubavnu vezu s njim i da se nametljivo ponašao prema njoj odnosno uzastopno joj danju i noću putem Facebooka i SMS-a slao poruke izražavajući svoje neslaganje s prekidom veze – stoji u priopćenju županijskog odvjetništva.

maltretirao je danju i noću preko Facebooka

Ujedno ga se tereti i da joj je nekoliko puta na dan dolazio do ugostiteljskog objekta u kojem je radila i  automobilom kružio oko objekta prvo sporom vožnjom, a potom ubrzavajući vožnju.

 

Vijeće Županijskog suda u Varaždinu je ukinulo istražni zatvor protiv okrivljenika smatrajući da ne postoji opasnosti od utjecaja na svjedoke niti opasnosti od ponavljanja kaznenih djela. Državno odvjetništvo će protiv odluke suda o ukidanju istražnog zatvora podnijeti žalbu.

Izvor:
Foto: Ilustracija

Crna kronika

Uzeo crnu boju i ljepljivu traku pa u Ludbregu preinačio brojeve i slova na registraciji auta

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: MUP/Ilustracija

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 26. travnja 2024., podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina starog 43 godine zbog počinjenog kaznenog djela krivotvorenja isprave iz Kaznenog zakona.

– Optužnicom se okrivljenog 43-godišnjaka tereti da je početkom 2023. godine u Ludbregu, koristeći crnu boju i ljepljivu traku, na originalnim automobilskim registarskim pločicama preinačio brojeve i slova te takve preinačene registarske pločice montirao na svoj osobni automobil kojim se koristio za vožnju – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Varaždinu 84-godišnjak pao s bicikla i ozlijedio se

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U četvrtak, 2. svibnja, oko 13.15 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 84-godišnjak.

On je upravljao biciklom u smjeru Turčina te je u jednom trenutku izgubio ravnotežu i pao s bicikla na kolnik. Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, javila je varaždinska policija.

Njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje