Povežite se s nama

Horoskop

Tjedni horoskop: 7. – 14. svibnja

OVAN
(21. 03. – 19. 04.)

Vama je ovaj mjesec prošao u različitim raspoloženjima, od nezadovoljstva, pa do postignutih zavidnih rezultata. Osim toga, financijski zaista dobro stojite pa s te strane ne biste trebali očekivati probleme. Što se ljubavi tiče, e tu ste malo pretjerali pa nije isključeno ni da ćete ući u vezu s nekim tko je zauzet. To bi moglo i loše završiti zato malo stanite i razmislite u što se upuštate. Zdravlje će vam uz malo rekreacije biti dobro.

BIK
(20. 04. – 20. 05.)

Posao vam kreće dobrim smjerom i vi jedva čekate da pokažete što zapravo sve možete i znate. Osim toga, postoji mogućnost ponude da uđete u neki partnerski odnos, no prije razmislite. Možda vam to u ovom trenutku ne treba. Ljubav vam zasad ne stvara nikakve probleme, pa su vam izgledi za dobru i dugotrajniju vezu veliki. Zdravlje vam je dobro, ali ovih dana malo pripazite, skloni ste prehladama.

BLIZANCI
(21. 05. – 20. 06.)

Na poslu bi se mogli pojaviti neki sitniji problemi, no poslovni aspekti vam nisu loši i biti će dosta novih prilika. Osim toga otvaraju vam se i mogućnosti za poslovna putovanja, a to bi puno značilo za vašu buduću karijeru. Financijska situacija vam je dosta dobra i ne biste trebali imati problema. Što se tiče ljubavi, malo ste neodlučni ili previše izbirljivi i samo neki među vama ostvarit će lijepu i trajnu vezu. Zdravlje vam je uglavnom dobro.

RAK
(21. 06. – 22. 07.)

Vi i dalje vrijedno radite i svi su izgledi da ćete završiti s jako dobrim rezultatima, a to znaci i dobru financijsku situaciju. Neke manje neprilike se naziru, no ne još sada. U ljubavi vam predstoji stabilizacija i vi postajete sigurniji u partnerove osjećaje. Mogli bi se ipak porječkati, ali to ćete brzo izgladiti. Zdravlje vam nije loše ali razmislite o tome da se počnete baviti nekim vidom rekreacije.

LAV
(23. 07. – 22. 08.)

Posao vam je i dalje dobro aspektiran, no vaš način rada, stvara vam probleme u komunikaciji sa suradnicima. Ako i dalje nastavite tako stvorit ćete si nepotrebne probleme a i završetak posla dolazi u pitanje. Ljubavni život vam je vrlo intenzivan, no za to ipak ne trebaju baš svi znati. Uz to, na taj si način stvarate probleme sa stalnim partnerom. Razmislite! Slobodnima je ovo vrlo obećavajuće vrijeme. Zdravlje vam je vrlo dobro, te nećete imati nikakvih problema.

DJEVICA
(23. 08. – 22. 09.)

Poslovna situacija vam je prilično složena i naporna, pa bez velikog truda nećete postići prave rezultate. Financijska situacija vam također nije najbolja, pa vam to stvara dodatnu brigu. Što se tiče ljubavi, zasad je mirno no problemi su na pomolu. Nemojte situaciju još pogoršavati tako da ćete skrenuti u nedopuštene vode. Slobodnima je ipak nešto povoljnija situacija. Budući da je nervoza stalno prisutna, pripazite na svoje zdravlje.

VAGA
(23. 09. – 22. 10.)

Vaš posao je stabilan a i rezultati su više nego dobri. S te strane možete zaista biti zadovoljni, a i financijska situacija nije loša. U ljubavi se mučite kako da svoj odnos s jednom osobom pretvorite u nešto konkretno i trajno. Problem je i u vama jer teško vam se odreći svoje slobode. Slobodni će imati bezbroj prilika za avanture i nova poznanstva. Nije to ni tako loše, ali ipak budite oprezni. Zdravlje vam nije ugroženo.

ŠKORPION
(23. 10. – 21. 11.)

Posao vam dobro napreduje, nove prilike dolaze jedna za drugom, a i stari projekti su pred završetkom. Na vama je sada da sve to dobro posložite i uživate u rezultatima. Naravno, uz to ide i određena financijska korist. U ljubavi vam nije tako ružičasto i pravi problemi su pred vama. Tvrdoglavi ste i ovaj put očekujte ozbiljne probleme. Odlučite se konačno što vam je u životu zaista važno. Zdravlje vam je za sada jako dobro.

STRIJELAC
(22. 11. – 21. 12.)

Posao je i dalje najvažniji dio vašeg života, pa jurite s posla na posao i sve vam se to reflektira na privatni život. Mogućnost dobre zarade je vrlo velika i vi se trudite ovaj period maksimalno iskoristiti, no ponekad pronađete malo vremena i za svojeg partnera. Odnos vam je za sada korektan i nemojte ga ničim pokvariti. To će vas učiniti zadovoljnim, a baš vam to treba za uspješan završetak jednog velikog posla. Zdravlje vam nije loše.

JARAC
(22. 12. -19. 01.)

Na poslu ste zadovoljni makar ste već pomalo umorni od jurnjave koja je prisutna ovih dana. No to će proći a poslovni kontakti koje ste uspjeli ostvariti pokazati će sa jako dobrima u vremenu koje dolazi. Što se ljubavi tiče, tu nije baš najbolje. Vrtite se u krugu i ne nalazite izlaz no strpite se, neće to još dugo trajati. Ni slobodnima nije bolje, pa teško da će u ovom periodu ući u ozbiljniju vezu. Umorni ste, pa vam je potreban dobar odmor.

VODENJAK
(20. 01. – 18. 02.)

Posla imate i previše i vi ste jako zadovoljni. Imate odlične odnose s drugima, suradnja s partnerima je dobra a i financije se polako popravljaju. Bilo bi dobro da slobodne dane iskoristite za dobar odmor. Uživajte uz svoga partnera u opuštenoj atmosferi jer to vam je sada potrebno. Slobodni neće mirovati ovih dana, dobro će se zabavljati ali bez želje za nekom ozbiljnijom vezom. Zdravlje – pokušajte se opustiti.

RIBE
(19. 02. – 20. 03.)

U poslu je izgledna nova suradnja koja će vam uljepšati život u danima koji dolaze, ali i donijeti tako potrebnu financijsku injekciju. Naravno, pritisak zbog novog posla se pojačava, ali ne dajte da vam to pokvari raspoloženje. što se ljubavi tiče, malo se potrudite ako vam je istinski stalo do partnera. Niste samo vi umorni, i partner se ne osjeća uvijek sjajno, pa pokažite malo razumijevanja. Sa zdravljem ne biste trebali imati problema.