Povežite se s nama

Međimurje

Zašto naša koža traži više njege tijekom zime?

Objavljeno:

- dana

Zimi se temperature spuštaju i ispod nule, a to uveliko utječe na vašu kožu lica i tijela. Više vremena boravimo u zatvorenim prostorima gdje ugrijani zrak isušuje našu kožu bez obzira na tip kože jer i masna koža dehidrira zimi.

U dodiru s hladnim zrakom koža gubi svoju prirođenu sposobnost zaštite te stoga izlučuje manje vode i zaštitnog sebuma. Zbog toga koža pati, ali ne pokazuje to odmah, no kad primijetite perutanje, osjećaj zategnutosti ili više sitnih bora, koža se već napatila. Kako biste spriječili preuranjeno starenje i ostale posljedice zime, preporučujem vam da ove zime preduhitrite takve štete i pomognete svojoj koži na vrijeme. Rješenje je njega lica koja uključuje nježan piling lica, vrata, masažu lica kremama na bazi morskih algi i prirodnih lipida koji joj upravo sad nedostaju i na kraju topla, baršunasta maska od koje će vaše lice blistati, a koža trenutno postaje mekša, podatnija i ima veću toleranciju na zimske uvjete. Osim profesionalnog tretmana njege lica, pomozite svojoj koži odabirom Thalgo profesionalnih, hranjivih krema za ekstremne uvjete koje će rezultate pokazati odmah!

Petra Kolak Đinđić
Beauty centar Čarolija, Varaždin
Krešimira Filića 78,
mobitel: 098/168-6705

Izvor:
Foto:

Međimurje

Pridružite se 5. svibnja popularnoj biciklijadi „Stazama Općine Nedelišće“

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Turistička zajednica Općine Nedelišće poziva na još jedno izdanje biciklijade „Stazama Općine Nedelišće“.

Svi željni druženja u prirodi i rekreacije doći će na svoje u nedjelju, 5. svibnja.

Početak biciklijade je u 10 sati kod Lovačkog doma u Nedelišću, a okupljanje i preuzimanje bonova za jelo i piće uz kotizaciju od 5 eura već od 9 sati. Za sve sudionike osigurana je okrjepa na punktovima u Slakovcu (kod Čige) i Gornjem Hrašćanu (Stara kovačnica) te tradicionalni ručak na završetku rute kod Lovačkog doma u Nedelišću.

Biciklijada je namijenjena svim uzrastima, a ovisno o vlastitim afinitetima opredijeliti se možete za kraću ili dužu dionicu u duljini od 22 odnosno 33 kilometara. Dijelom asfaltirane, dijelom makadamske, staze su većinom ravničarske i primjerene zahtjevnosti, dok je za djecu do 16 godina obavezno nošenje kacige.

Kako bi olakšali i ubrzali prijavu svih biciklista od ove godine Turistička zajednica Općine Nedelišće uvela je e-prijavnice za sve sudionike. E-prijavnicu popunite na stranici sbajkomilinanoge.hr –

https://sbajkomilinanoge.hr/page/novost/blog/otvorene-prijave-za-proljetnu-biciklijadu-30

Nastavite čitati

Međimurje

Besplatno mjerenje krvnog tlaka i šećera u ponedjeljak u Maloj Subotici

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U ponedjeljak, 29. travnja, od 8 sati u prostorijama Podružnice umirovljenika Mala Subotica (bivši matični ured) organizira se besplatno mjerenje krvnog tlaka i šećera.

Osim toga građani će moći doznati više informacija o šećernoj bolesti te dobiti korisne savjete.

Ovu akciju organizira Podružnica umirovljenika Mala Subotica.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje