Povežite se s nama

Crna kronika

Apel: pomozite da pronađemo nestalog oca, Dejana Petrekovića (44) s Varaždin Brega

Objavljeno:

- dana

Dejanu Petrekoviću (44) s Varaždin Brega još uvijek nema traga. Otkad je nestao u srpnju, za njim uz policiju tragaju i privatni detektivi, ali uzalud.

Zbog toga su kćeri Dejana Petrekovića ponovile apel svima koji imaju bilo kakvu informaciju vezanu uz sudbinu njihova oca neka im se jave.

Dejan Petreković je nestao u sumnjivim okolnostima i nije bio depresivan, što bi upućivalo na eventualno samoubojstvo. Njegov je mobitel pronađen gotovo potpuno uništen, automobil koji je vozio, tamnoplavi Mercedes A klase, pronađen je na drugoj lokaciji, kod trnovečke pizzerije Quatro, u koju nikad nije zalazio. Sjedalo vozača bilo je privučeno upravljaču, što je položaj u kojem zbog svoje visine nije mogao voziti, a njegove su natikače pronađene u prtljažniku.

Budući da sve indicije pokazuju kako Dejan Petreković vjerojatno nije otišao vlastitom voljom, niti je u njegovu karakteru da se ne javi kćerima, može se pretpostaviti da je odveden mimo vlastite volje. Insinuacije da je nestao s velikim novcem one s gnušanjem odbacuju i smatraju ih pokušajem skretanja s pravog traga o nestanku Dejana Petrekovića.

Crna kronika

Vozačica (23) autom sletjela s ceste i udarila o drvo, ozlijeđena putnica (52)

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Jučer, 21. siječnja 2021. godine oko 6 sati na kolniku lokalne ceste nedaleko Oporovca (prometnica uz drenažni kanal akumulacijskoga jezera HE Dubrava), došlo je do prometne nesreće u kojoj je ozlijeđena 52-godišnjakinja.

Vozačica Mazde, čakovečkih registarskih oznaka, rođena 1997. godine, brzinu kretanja nije prilagodila osobinama ceste (zavoj), stanju ceste (kolnik mokar) te vidljivosti (noć) zbog čega je u desnom zavoju izgubila nadzor nad upravljanjem te je u zanošenju automobilom izletjela izvan kolnika. Nakon izlijetanja prednjim dijelom vozila udarila je u smjerokazni stupić, a u nastavku kretanja u panj te potom i bočnim dijelom vozila u drvo.

Ozlijeđena 52-godišnja putnica iz automobila, vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u Županijsku bolnicu u Čakovcu, gdje joj je pružena liječnička pomoć, dok će se težina zadobivenih ozljeda naknadno okvalificirati.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Novom Marofu “nestala” kamp prikolica, u Jalkovcu iz radnog stroja otuđeno gorivo

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Tijekom noći 20./21. siječnja na parkiralištu poduzeća u Varaždinskoj ulici u Novom Marofu nepoznati je počinitelj otuđio neregistriranu kamp prikolicu u vlasništvu 47-godišnjaka.

Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.     

Dodajmo da je na gradilištu u Ulici braće Radić u Jalkovcu nepoznati je počinitelj iz radnog stroja u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Slavonskom Brodu otuđio stotinjak litara dizel goriva. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

Nastavite čitati