Povežite se s nama

Sport

Barokovci osvojili 40 medalja na Regionalnom prvenstvu Hrvatske u Sisku

Objavljeno:

- dana

Iznimni rezultati

Ovog vikenda u Sisku, na Regionalnom prvenstvu Hrvatske, nastupilo je 39 plivača I plivačica Baroka I u kategoriji kadeta, ml. kadeta i početnika u konkurenciji od 14 klubova i 320 plivača, osvojili su 40 medalja.

U kategoriji početnika najuspješnija je bila Sara Marković s osvojenih 9 medalja. On je bila prva na 50m slobodno, da bi osvojila drugo mjesto na 100m slobodno, 50m delfin, 100m prsno, 200m mješovito i  treće mjesto na 50m prsno, 50m leđno i 100m mješovito, te je bila dio član štafete (Matej Rogina, Jana Čok,  Vedran Šavor, Sara Marković) na 4x50m slobodno mixed početnici, gdje su osvojili prvo mjesto.

Jana Čok osvojila je treće mjesto na 100m slobodno, četvrto mjesto na 50m slobodno da bi Bela Mitrović bila četvrta 50m leđno.

U kategoriji mlađih kadetkinja najuspješnija je bila Nika Dobovičnik s osvojenih osam medalja. Osvojila je prvo mjesto na 100m slobodno, 100m leđno, 100m delfin, 100m mješovito i  400m slobodno, drugo mjesto na 50m delfin i 50m slobodno, te treće mjesto u štafeti 4×100 mješovito (Petra Gašparac, Katja Balažinec, Lana Cvetko i Nika Dobovičnik). Leona Juriša osvojila je drugo mjesto na 50m leđno, Anamarija Zavrtnik bila četiri puta četvrta na 100m leđno, 100m delfin, 50m slobodno i 100m slobodno, te Hana Ivanković na 50m prsno.

Mlađih kadeta najuspješniji je bio Erik Hunjek s osvojenih osam medalja. Prvo mjesto osvojio je na 100m prsno i u štafeti 4×100 slobodno (Luka Štumberger, Bruno Obrstar, Niko Balenta i Erik Hunjek). S tim rezultatom osvojili su i drugo mjesto u kadetskoj kategoriji. Drugo mjesto osvojio je na 100m slobodno, 100m leđno, 100m mješovito, 200m mješovito  i  treće mjesto na 400m slobodno.  Četvrti je bio na 100m delfin.

Luka Štumberger bio je drugi na 100m prsno, treći na 50m prsno, 100m mješovito, te je bio član zlatne ml. kadetske štafete na 4x100m slobodno. Bruno Obrstar osvojio je drugo mjesto na 50m leđno i treće mjesto na 100m leđno, te član štafete, da bi Niko Balenta bio treći na 50m i 100m delfin.

U kategoriji kadeta Matej Čok stigao je drugog mjesta na 800m slobodno, trećeg mjesta na 100m slobodno i 200m slobodno, Lana Cvetko bila je treća na 100m i 200m delfin, te 200m mješovito, dok je Petra Gašparac isplivala A normu na 100m slobodno.

Izvor:
Foto: PK Barok

Sport

Konačno poznat sastav 4. nogometne lige Čakovec – Varaždin u novoj sezoni

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Nakon što je većina prošlosezonskih sudionika 4. nogometne lige Čakovec – Varaždin iz Međimurske županije odustalo od natjecanja, konačno su potvrđena imena klubova koji će se u ovom rangu natjecanja boriti za naslov prvaka u novoj sezoni.

Liga će brojati 14 klubova, osam iz Varaždinske županije i šest iz Međimurja. Varaždinski predstavnici bit će: Bednja, Nedeljanec, Zelengaj, Jalžabet, Ivančica, Budućnost Vidovec, Dubravka-Zagorac i Plitvica Gojanec. Iz Međimurja nastupaju: Mladost Komet, Dinamo Domašinec, Mladost Sveta Marija, Naprijed Cirkovljan, Galeb Oporovec i Draškovec.

Podsjetimo i da je zbog odustajanja dijela međimurskih klubova, Županijski nogometni savez Varaždin morao mijenjati propozicije natjecanje te su se za sudjelovanje u 4. NL Čakovec – Varaždin mogli prijaviti i klubovi koji su sezonu ranije završili s nižim plasmanom od petoga mjesta.

Prvo kolo na rasporedu je 28. i 29. kolovoza, a parovi će biti poznati nakon ždrijeba koji je ovoga petak, 30. srpnja.

Nastavite čitati

Sport

Tenisači Rian Bregović i Ivan Bračko osvojili prva mjesta u Solinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U sklopu državne završnice Plazma Sportskih igara mladih koja se održava do 31.srpnja u Splitu, odigrana su finala Hrvatska pošta Cupa u tenisu.

Teniski tereni Dalmacija cement u Solinu okupili su najbolje amaterske tenisače u 4 dobne skupine, a dvojica varaždinskih tenisača osvojili su prva mjesta.

Rian Bregović osvojio je prvo mjesto kod dječaka u plavnom dijelu turnira, da bi žutom dijelu turnira slavio Ivan Bračko.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje