Povežite se s nama

Sport

Berba medalja PK Varaždin na “Vodenom lavu”

Objavljeno:

- dana

PLIVANJE

Na 7. Mitingu “Vodeni lav” u Varaždinskim Toplicama nastupilo je 284 plivačice i plivača iz 15 klubova i to 13 iz Hrvatske i dva iz Slovenije. PK Varaždin ostvario je izuzetan nastup i osvojio čak 19 medalja (6 zlatnih, 6 srebrnih, 7 brončanih medalja).

Karlo Hajdinja tri zlante medaljena 50 m prsno, 100 m prsno i 100 m delfin, te broncu na 50 m slobodno. Lovro Pintarić srebro na 100 m delfin i broncu na 50 m delfin, 100 m slobodno. Anamaria Cmrečak zlato na 100 m prsno te bronce na 50 mleđno i 100 m leđno. Vito Makoter bronca 50 m leđno. Petra Švetak zlato na 100 m prsno i bronca na 50 m prsno. Ivona Jurković zlato na 200 m mješovito te četiri srebra na 50 m leđno, 50 m slobodno, 100 m leđno, 100 m slobodno. Patricija Švetak bronca na 100 m prsno.
U štafeti 4 x 100 m slobodno, koja je nastupila u sastavu Karlo Hajdinjak, Petra Švetak, Mihael Kolarek i Anamaria Cmrečak osvojeno je četvrto mjesto.
Osobne rekorde isplivale su Ivana Jakopanec (50 slobodno, 50 prsno, 50 leđno) te Simona Crnčić (50 delfin i 100 prsno).
Prvi nastup u 50 metarskom bazenu imali su Elena Samobor, Adam Kazić, Mihael Kolarek, Karla Prcela, Lara Crnčić te Ira Hleb. Za Dominika Domislovića ovo je bilo prvo službeno natjecanje.

Izvor:
Foto:

Sport

Varaždinskim Vidrama dvije medalje u Sloveniji

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U slovenskom Velenju u subotu, 20. travnja održano je Otvoreno regionalno natjecanje u paraplivanju. Sudjelovalo je oko 100 paraplivača iz Hrvatske, BiH i Slovenije.

Plivački klub Vidra predstavljalo je šestero plivača, od kojih su troje po prvi put nastupili u bitno težim disciplinama. Oryna Svorina nastupila je na 100 m slobodno, Borna Obradović na 100 m leđno, Franjo Krog na 25 m slobodno, Vedran Kos nastupio je na 50 m slobodno, Nikola Dodoš na 50 m leptir, a Brunela Hrženjak na 100 m prsno. Franjo Krog je stigao do 2. mjesta u svojoj kategoriji, dok je Brunela Hrženjak po prvi put startala s odskočne pozicije i isplivala 2. mjesto u svojoj kategoriji.

– Kao i uvijek, veliko hvala gospodinu Kokijeru na prijevozu i Zajednici spotskih udruga grada Varaždina na omogućenom kombiju. Iskusniji i vještiji, pripremamo se za iduće natjecanje u Zadru sredinom svibnja – ističu iz PK Vidra.

Nastavite čitati

Sport

3. ŽNL: Podravcu općinski derbi u Sračincu, na vrhu Klenovnik i Udarnik 32

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U 3. ŽNL skupina Varaždin borba za naslov vodi se između vodećeg Klenovnika i drugoplasiranog Udarnika 32.

Vodeći Klenovnik u 17 susreta skupio je 42 boda, bod više od nogometaša iz Gornjeg Kućana.

Pri vrhu je Podravac iz Svibovca, odnosno na 4. mjestu, koji je u prošlom kolu igrao općinski derbi sa Sračincem. Susret pred 250 gledatelja završio je 1:0 za goste iz Svibovca Podravskog.

U idućem kolu Sračinec gostuje kod drugoplasiranog Udarnika 32, a četvrtoplasirani Podravac dočekuje Omladinac.

Vodeći Klenovnik u subotu, 27. travnja u 17 sati ugošćuje Vratno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje