Povežite se s nama

Život i društvo

Bogat repertoar božićnih skladbi na koncertu u crkvi u Petrijancu

Božićni koncert Petrijanec1

Objavljeno:

- dana

Općina Petrijanec i Kulturno umjetničko društvo Općine Petrijanec organizirali su Božićni koncert u nedjelju, 23. prosinca, u crkvi sv. Petra i Pavla u Petrijancu.

Sudjelovali su Tamburaški orkestar KUD-a Petrijanec pod vodstvom Franje Plantaka, solistica Bernardica Bačan uz klavirsku pratnju prof. Danijela Ota te članice Ženske vokalne skupine “Erato” .

Program je vodio i s puno entuzijazma najavljivao sve izvedbe Matija Košić.

Pomno odabran i bogat repertoar božićnih skladbi bio je pravi glazbeni poklon svim zaljubljenicima u glazbu, žiteljima općine Petrijanec i njihovim gostima, koji su uživali u crkvi sv. Petra i Pavla u Petrijancu.

Na početku svima okupljenima obratila se Natalija Ivančić, predsjednica Kulturno umjetničkog društva Općine Petrijanec, koja je najavila sam koncert i čestitala svima prisutnima predstojeće blagdane.

Na kraju se obratio načelnik Općine Petrijanec, Željko Posavec, koji se zahvalio župniku Ivanu Sakaču, Kulturno umjetničkom društvu Općine Petrijanec te svima koji su sudjelovali u izvedbi koncerta. Također, načelnik se zahvalio svim mještanima na suradnji u godini koja je za nama, te je poželio žiteljima sretan Božić i uspješnu novu 2019. godinu.

Život i društvo

‘Život na vagi’ preselio se u Međimurje: ‘Probudim se svako jutro i pomislim da sam u raju

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nova sezona ‘Života na vagi’, osim snažne volje i ustrajnosti novih 16 kandidata, opet će pokazati ljepote jednog kraja Lijepe Naše. Još jednom ekipa je smještena u mjestu bogate kulture, povijesti i mnoštva prirodnih ljepota, ovaj put Međimurju!

Na krajnjem sjeveru Hrvatske snimanje je u punom jeku, a treneri Mirna Čužić i Edo Mehmedović te kandidati već su se naviknuli na novu svakodnevicu, javlja RTL.

Njihov novi dom nalazi se u neposrednoj blizini Toplica Sveti Martin koje nude wellness i bazene, kilometarske pješačke staze, sportske terene, a okruženi su prekrasnom prirodom…

-Kad sam vidjela gdje ćemo biti smješteni, poželjela sam da me netko uštipne jer sam mislila da sanjam. Oduševile su me kućice koje su u skladu s prirodom. Volim drvo i takvo uređenje interijera daje mi osjećaj topline i doma. Ali i cijeli okoliš je predivan; stari mlin, potočić posred kampa i gusto zelenilo koje ga okružuje idealno su okruženje koje treba i nama, a posebno kandidatima nakon napornih treninga. No svugdje gdje je lijepa priroda, vidim samo raj za dušu – rekla je Mirna.

Nastavite čitati

Život i društvo

Svi su pozvani na „6. španciranje po Varaždin Bregu“

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U sklopu programa obilježavanja Dana Općine Gornji Kneginec, pod pokroviteljstvom Općine, Udruga vinogradara i voćara Varaždinbreg organizira „6. španciranje po Varaždin Bregu“.

Početak programa i okupljanje sudionika je u subotu, 22. lipnja, u 16:30 sati u parku ispred Osnovne škole Kneginec Gornji.

Ruta šetnje je 5 kilometara uz tri postaje za osvježenje i druženje.

Kotizacija je 10 eura, a uključuje majicu s otisnutim logom Općine, udruge i nazivom programa, čašu, etui te gulaš i piće uz živu glazbu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje