Članovi varaždinskog Savate kluba Omega ovog vikenda nastupili su na dvije borilačke priredbe. Na međunarodnom turniru koji je održan u talijanskom Milanu nastupile su dvije članice u sastavu reprezentacije Hrvatskog savate saveza – Irena Žunec i Ines Leskovar.

Irena je u kategoriji seniorki do 65 kilograma osvojila zlatnu odličje dok je Ines u kategoriji juniorki do 65 kg osvojila srebro. Reprezentacija Hrvatske bila je iznimno uspješno na natjecanju u Milanu a posebno Varaždinkame, koje pokazuju kontinuitet u osvajanju medalja s velikih međunarodnih natjecanja.

– Dok se naše djevojke vraćaju iz Milana mi uživamo u dojmovima s natjecanja u Zagrebu gdje je održano otvoreno prvenstvo Zagreba u combat savateu. Naši članovi bili su iznimno uspješni na natjecanju. Zlatna odličja i pehare osvojili su Patrik Grđan, Jakov Jozić, Valentino Florijanić, Patricija Špoljarić i Nika Špoljarić, srebrna odličja i pehare osvojili su Ranko Gerić, Jan Benček i Juraj Primorac, brončano odličje i pehar osvojila je Tajana Košćak. Svakako želimo istaknuti iznimno visoku kvalitetu organizacije natjecanja i zahvaliti se organizatoru Vladi Grujić i Jasni Gerbin koji su digli ovo natjecanje na visoki nivo – ističu u SK Omega.

Kako je ovo elitna disciplina Savatea ostvareni rezultati time su još značajniji za njihove borce koji svakim natjecanjem konkuriraju za međunarodna natjecanja, a kasnije i borbe za ulazak u sastav reprezentacije.

– Čestitamo svim protivnicima koji su se borbeno suprotstavili našim borcima, i organizatoru Zagrebačkom savate savezu uz obećanje da se vidimo sljedeće godine – zaključuju.

Komentari

Komentara