Povežite se s nama

Crna kronika

Breznica: nakon prometne vozač ispao iz auta kroz prozor i ostao prignječen, a izvukli su ga ljudi koji su digli vozilo

policija

Objavljeno:

- dana

U prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak, 30. listopada, oko 17.25 sati, u Breznici, ozlijeđena je jedna osoba.

Muškarac starosti 38 godina upravljao je osobnim automobilom. On se vozilom nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je istim prešao u desno na bankinu, gdje je potom došlo do zanošenja vozila na lijevi prometni trak namijenjen kretanju vozila iz suprotnog smjera, i udara prednjeg dijela istog vozila u prednji dio osobnog automobila kojim je iz suprotnog smjera upravljala 35-godišnjakinja.

Nakon sudara osobni automobil 38-godišnjaka, prevrnuo se na desni bok te je vozača ispao kroz desni suvozačev prozor i ostao prignječen ispod vozila, javila je PU varaždinska.

U pomoć su priskočile osobe koje su prolazile te su podigli vozilo s 38-godišnjaka. U prometnoj nesreći ozlijeđeni su vozač i vozačica.

Liječnička pomoć im je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove ozlijede će se okvalificirati naknadno.

Crna kronika

Žena na Općinskom sudu u Varaždinu lagala za svog muža, ali to nije dobro završilo za oboje

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 23. veljače 2024., podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatske državljanke stare 37 godina zbog počinjenog kaznenog djela davanja lažnog iskaza iz Kaznenog zakona.

– Optužnicom se okrivljenu 49-godišnjakinju tereti da je 19. srpnja 2022., na glavnoj raspravi pred Općinskim sudom u Varaždinu, ispitana kao svjedokinja u postupku koji se vodio protiv njezinog supruga zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće, neistinito navela da je ona upravljala osobnim automobilom u trenutku nastanka prometne nesreće, iako je znala da automobilom nije upravljala ona nego njezin suprug, koji je nakon toga pravomoćnom presudom proglašen krivim zbog počinjenog kaznenog djela – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Crna kronika

Iz kancelarije poduzeća ukraden sef, šteta je više tisuća eura

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Između 22. i 28. veljače ove godine u Strahonincu, Poljskoj ulici, nepoznati počinitelj iz nezaključanog ormara smještenog u kancelariji privatnog poduzeća, ukrao je metalni sef u kojem su se nalazili vrijedni predmeti.

Materijalna šteta procijenjena je na više tisuća eura, izvijestila je međimurska policija.

Protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela krađe, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje