Povežite se s nama

Život i društvo

Burgeri, CrossFit, Bublle Football ovog vikenda na TTS-u

Objavljeno:

- dana

Bogat program

Pridružite nam se u subotu, 2. rujna 2017. na otvorenju jesenske sezone u TTS Sport centru uz “Burgers & Barbells” New Season Welcome Party!

Cjelodnevna zabava započinje već u 9 sati uz pomoć stručnjaka iz Lively Roasters Co. koji će vam do 12 sati prezentirati različite stilove pripreme specijalitetne kave koja je mješavina iz Daterre, plantaža Montecristo iz Brasila i s farme La Carolina iz Nicaraque.

Grupa JamIt

U ponudi će biti Espresso i svi napici od espressa, Latte Art, Aeropress i Chemex.
Dalje nastavljamo od 16 sati pa sve do ponoći, kada će posjetitelji moći probati najfinije i najkvalitetnije burgere iz Varaždina, Čakovca i okolice na jednome mjestu – na velikoj terasi Maraschino Bara Varaždin.

Đurina hiža, American Bar Dollar, Stari hrast, Terme Sv. Martin, Bluesun Hotel Kaj i Central Park prezentirat će se varaždinskoj publici sa svojim posebno pripremljenim malim burgerima kako bi ih mogli sve isprobati.

Osim burgera, ekipa CrossFit Varaždin pokazat će vam i kako izgleda jedan tipičan CrossFit trening, ali i kako izgledaju oni najnapredniji vježbači.
A da sve ne bi ostalo samo na “gledanju sporta”, pripremili smo za vas nešto što se u Varaždinu ne viđa često.

Mislite da ste super nogometaši? A kakvi ste kad se VI nalazite UNUTAR lopte? Skupite ekipu od najmanje četiri muška ili ženska igrača/ice (mogu biti i miješani u istoj ekipi) i prijavite se besplatno na super zabavan i presmiješan BUBBLE FOOTBALL turnir!

Na kraju večeri sve do ponoći zasvirat će nam grupa JamIt s odličnim pop i rock hitovima.
Za sve posjetitelje pripremili smo odličnu glazbu i nagradne igre!

Informacije i prijave za Bubble Football turnir: [email protected] ili Hrvoje Ivanković 099 2260 963.
ULAZ SLOBODAN!

Izvor:
Foto:

Život i društvo

Policija najavila pojačani nadzor prometa na cijelom varaždinskom području za vikend

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske i ovog će vikenda, na svim dionicama cesta na području Varaždinske županije pojačano nadzirati promet svih sudionika u prometu.

Tom će prilikom provoditi mjere i radnje na sprječavanju prekršaja iz tzv. skupine „četiri glavne ubojice u prometu“ i zaštite najugroženijih skupina sudionika u prometu.

Policijski službenici Postaje prometne policije Varaždin će tijekom noći sa subote na nedjelju, 10./11. lipnja, u vremenu od 21 do 5 sati, u sklopu lokalne akcije „Alkohol“ ciljano pojačano nadzirati promet te kontrolirati vozače na prisutnost alkohola i/ili droga.

Tijekom vikenda policijski službenici PU varaždinske pojačano će kontrolirati motocikliste i mopediste, kojom prilikom će se nadzirati prekršaji ove kategorije sudionika u prometu, poput nepropisne brzine kretanja, nekorištenja zaštitne kacige, prisutnosti alkohola u organizmu, tehničke neispravnosti i drugi.

Policija skreće pozornost građanima da prilikom sudjelovanja u prometu poštuju prometne propise, a posebno one koji se odnose na poštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, vožnje pod utjecajem alkohola i droga, nepropisno korištenje mobitela za vrijeme vožnje, nekorištenje sigurnosnih pojasa i druge. Također mole sve sudionike u prometu za strpljenje i usredotočenost na promet te da poštivanjem prometnih propisa svi zajedno doprinesemo višoj razini sigurnosti u našoj Županiji.

Nastavite čitati

Život i društvo

U subotu u Varaždinu stanite i razgledajte „Sajam udruga u poljoprivredi Varaždinske županije“

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U subotu, 10. lipnja, Županijski savez poljoprivrednih udruga organizira „Sajam udruga u poljoprivredi Varaždinske županije“.

Sajam će se održat u Varaždinu, ispred Županijske palače, od 9 do 12 sati.

Uz Županijski savez poljoprivrednih udruga, na manifestaciji će se predstaviti 12 udruga članica s područja Varaždinske županije koje djeluju u različitim granama poljoprivredne proizvodnje.

Uz članove Saveza na manifestaciji će se predstaviti i Središnji savez udruga uzgajivača svinja Hrvatske, Udruga kuhara Varaždinske županije, Gospodarska škola Varaždin te Srednja škola „Arboretum Opeka“ Marčan. Ujedno će im se pridružiti i udruge žena iz Trnovca, Sračinca, Maruševca i Kućana koje imaju jamstveni žig za svoje proizvode (tradicijska jela) ili su u postupku ishođenja istog.

Svi građani će se moći upoznati s radom udruga, koje su za posjetitelje priredile i degustaciju svojih proizvoda.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje