Povežite se s nama

Ostali sportovi

Četiri prva mjesta, tri druga i dva treća mjesta za Harmony

Objavljeno:

- dana

SPORTSKI PLES

U Virovitici je održan Međunarodni bodovni plesni turnir u organizaciji Hrvatskog športskog plesnog saveza i Plesnog centra “Virovitica” iz Virovitice.

Na natjecanju je nastupilo 125 plesnih parova iz 3 države. Za varaždinski Plesni klub “Harmony” nastupilo je 5 plesnih parova, a rezultati su bili: 4 prva mjesta, 3 druga i 2 treća mjesta.

Najveći uspjeh Varaždinci su postigli u kategoriji starije mladeži gdje su i u standardnim i u latinoameričkim plesovima naslov prvaka i viceprvaka natjecanja odnijeli Harmonyjevci, i to: Vedran Sraga i Iva Risek, prvo mjesto i Tin Sanjković i Lucija Sabolek, drugo mjesto.

Nadalje, u latinoameričkim plesovima prvo mjesto osvojili su i Mateo Krcić i Adriana Mušanović u kategoriji odrasli i Jurica Pajić i Lana Miketek u kategoriji mladež C.
Za Lanu i Juricu ovo je bilo prvo natjecanje i već na svom premijernom nastupu ostvarili su maksimum – naslov pobjednika natjecanja. Treće mjesto u latinoameričkim plesovima osvojili su Jurica Kavran i Tihana Vusić u kategoriji mladež B.

U standardnim plesovima drugi su bili Mateo Krcić i Adriana Mušanović u kategoriji odrasli, dok su treću stepenicu pobjedničkom postolja dohvatili Jurica Kavran i Tihana Vusić u kategoriji mladež B.

Izvor:
Foto:

Ostali sportovi

U Trnovcu Bartolovečkom osnovan Stolnoteniski klub Visia

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U subotu 7. travnja održana je skupština udruge Sportskog društva Žabnik, na kojoj je došlo do preimenovanja udruge u STK Visia Trnovec Bartolovečki.  Uz dosadašnje djelatnosti, klub će se baviti razvojem i djelovanjem masovnog i sportskog – rekreativnog stolnog tenisa i surađivati sa školama, sličnim klubovima i društvima.  Izabrana je nova predsjednica Goranka Vincek i novo rukovodstvo.

Iz novog kluba zahvaljuju se na podršci svim članovima udruge, a osobito načelniku općine Trnovec Bartolovečki, Zvonku Šamecu.

Nastavite čitati

Ostali sportovi

STK Starr u finalu HEP Superlige!

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

STK Starr je i u drugom polufinalnom susretu s STK Pula slavio, ovaj puta rezultatom 4:1.

Najprije je Zeng Jia bio uvjerljiv protiv Tomislava Marakovića 3:0 (11:9, 11:3, 12:10), zatim je Nikola Horvat izgubio od Marina Runjića, iako je vodio 2:1 na kraju je bilo 2:3 (11:7, 7:11, 13:11, 10:12, 10:12). zatim Ronald Ređep dobiva Frane Runjića 3:1 (11:8, 7:11, 11:6, 11:8). U igri parova ponovo bolji varaždinski par Ređep/Zeng od F. Runjić/M. Runjić 3:0 (11:5, 11:6, 11:5) i “točku na i” stavlja Zeng Jia pobijedivši Marina Runjića 3:1 (9:11, 11:6, 11:5, 11:8).

Slijedi repriza prošlogodišnjeg finala s ekipom STK Libertas Marinkolor. Prošle godine su Dubrovčani slavili u tri susreta, a ove godine Varaždinci žele i mogu uzvratiti. U finalu STK Starr nastupit će u punom sastavu, ekipi će se pridružiti i Tan Ruiwu, Kinez s hrvatskom putovnicom koji se sprema u Kini za finalnu seriju. Ovo je je za STK Starr vrhunac i cilj sezone koji su si postavili još jesenas. Osvajanje naslova prvaka Hrvatske za STK Satrr bi značio veliki korak naprijed i najvjerojatnije ulazak u prvih 16 klubova Europe te nastup u Ligi prvaka. Kako je veliki ulog u igri, u klubu ozbiljno prilaze završnim pripremama kako ih ništa ne bi iznenadilo u pohodu na titulu najboljih. Nakon što je ženski sastav ušao u Superligu, sljedeće sezone STK Starr bit će vodeći vrhunski stolnoteniski klub u Hrvatskoj. Takav golemi uspjeh zasigurno će prepoznati i lokalna uprava te sponzori i partneri koji podupiru vrhunske rezultate kako u radu s najmlađima tako i u seniorskom sastavu.
Prvi finalni susret igra se u Varaždinu 17. travnja.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje