FOTOarhiva
POU

Gradski rukometni klub Varaždin 1930 ima već četvrtog trenera seniorske momčadi ove sezone. Novi – stari strateg je Alan Belko.

Belko, Bjelovarac s međimurskom adresom, vodio je Vidovec Bios od studenog 2012. godine, potom i Dabrove sve do svibnja 2014. godine. Kasnije je imao dirigentsku palicu u austrijskom Grazu, da bi zatim vodio Prelog, gdje je ujedno imao i posljednji angažman.

Belko je već četvrti trener varaždinskih rukometaša ove sezone. Na početku ih je vodio Siniša Radujković, kojeg je naslijedio Ilija Puljević, pa je onda na klupu sjeo Saša Ilić s kojim se uprava kluba razišla u srijedu, 13. ožujka.

Supernova

Sada je priliku dobio Belko koji će ih voditi u Ligi za ostanak. Debi će imati u subotu, 16. ožujka, protiv Rudara u Labinu.

Podsjetimo, uprava varaždinskog premijerligaša prije početka priprema za drugi dio sezone isticala je da varaždinska momčad ima potencijala i snage da uhvati Ligu za prvaka. Izgleda da to baš i nije tako budući da Varaždinci u Ligu za ostanak kreću s posljednje pozicije.

 

Komentari

Komentara