Povežite se s nama

Zabava & Stil

Dan kada su žene darivale – žene!

Objavljeno:

- dana

NAGRADE

Kako bi se zauvijek izbjegla ona stara “žena je ženi vuk” te istaknuli nužnost ženske solidarnosti u ovom, još uvijek muškarcima naklonjenijem svijetu, Varaždinski obrtnički portal i Lidija Benjak organizirale su drukčiju proslavu Dana žena od uvriježenog. 

Umjesto da su muškarci ti koji daruju žene na taj dan, akcijom “Žena za ženu” obilježili su praznik kao dan kad su žene darivale – žene. Konkretno, žene su se putem Facebooka prijavljivale na nagradnu igru Varaždinskog obrtničkog portala, a pet najsretnijih je dobilo besplatne tretmane ili proizvode varaždinskih obrtnica.

Sretne dobitnice

Masažu u salonu Dubravke Verteš “Navitas” dobila je Jasminka Vidović iz Majerja, Rijana Mesić je iz salona Andreje Hrnčić “Kult” nakon dobro istretirane kose hranjivim tvarima izašla s novom frizurom, Karla Šeremet je ispolirala i sredila nokte Varaždinki Kseniji Medved u salonu “Karla”, Ingu Levatić je novom haljinom obradovala Melita Kukec haljinom iz “Kookabee designa”, dok je vizažistica Mirela Magdić-Fotak pokazala kreativnost šminkarskog umijeća na licu Ivane Španić iz Ljubešćice. 

 

Ženska solidarnost u svijetu još uvijek naklonjenijem muškarcima

–  Svaka žena zaslužuje svoj dan. Među brojnim obavezama i balansiranja na relaciji posao-briga o djeci-kuhanje-peglanje-čišćenje te ostalih aktivnosti, pronaći barem dva sata samo za sebe izgleda kao nemoguća misija – napisala je  u najavi događanja Ivana Ipša, vlasnica Varaždinskog obrtničkog portala. Ističe da je bio užitak pokloniti ženama sate kad su bile pažene i mažene onako kako su same poželjele.

 
– Lijepo je vidjeti žensku solidarnost na djelu kad se i male stvari onih koje daju čine velikima onima koje ih primaju. Trebale bismo se međusobno više podržavati – rekla je Ipša i dodala da je ovogodišnja akcija bila “pionirska” jer “Žena za ženu” uvrštena je na kalendar događanja Varaždinskog obrtničkog portala kao tradicionalna.

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

FOTO Najveći obožavatelji ugrabili ulaznice za prvi koncert Aleksandre Prijović u Varaždinu, evo kako je bilo

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović tri je dana svojim koncertima napunila Arenu Varaždin.

Danas je, 26. travnja, prvi koncert, a najveći fanovi morali su biti jako brzi jer su za prvi najavljeni koncert ulaznice “planule”. Naknadno su u prodaju puštene ulaznice za subotu i nedjelju.

Iako je Prijović pet dana punila Arenu Zagreb i obožavatelji sa sjevera Hrvatske pokazali su da zaista uživaju u njezinoj glazbi. Zvijezda je plijenila stasom i glasom, a u galeriji donosimo početak današnjeg koncerta te tko je uspio kupiti ulaznice za prvi dan te uživati u glazbi.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Severina će 31. listopada održati koncert u Čakovcu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Severinina dvoranska turneja, započeta prošle godine, još je uvijek u punom jeku. Nakon Varaždina, Osijeka, Rijeke i Zadra, na rasporedu su još dva grada – Čakovec i Slavonski Brod.

Dvorana Graditeljske škole u Čakovcu bit će domaćin omiljenoj hrvatskoj pjevačici i njezinom velikom pratećem orkestru 31. listopada, dok će Dvorana Vijuš u Slavonskom Brodu ovaj koncertni spektakl ugostiti 8. studenoga.

Unaprijed rasprodani koncerti tijekom cijele turneje pokazatelji su da je ulaznice potrebno nabaviti na vrijeme, a one su za oba grada dostupne putem sustava Eventim.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje