Povežite se s nama

Crna kronika

Dobili 17.000 kuna za građevinske radove na radionici, a nisu ništa odradili

Krađe

Objavljeno:

- dana

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 36 godina.

Kako se sumnja, on je kao odgovorna osoba jednog poduzeća ugovorio poslove na izvođenju građevinskih radova na jednoj radionici drugog poduzeća, kojem je sjedište u Žabniku, javlja PU varaždinska.

Tom prilikom je uzeo predujam od 43-godišnjeg vlasnika radionice za izvođenje radova u iznosu od oko 17.000 kuna, dok radove nikad nije izvršio.

Policijski službenici nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja podnijeli su nadležnom državnom odvjetništvu kaznenu prijavu za kazneno djelo Prijevara u gospodarskom poslovanju.

Crna kronika

Kod mladog Ivančanina nađena 52 grama amfetamina

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

droga amfetamin PU međimurska1
Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićem starosti 22 godine.

Sumnja se da je kod sebe ilegalno posjedovao 52 grama bijele praškaste materije nalik na opojnu drogu.

Vještačenjem praškaste materije u Centru za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ utvrđeno je da se radi o kemijskoj drogi amfetamin, javila je policija.

Policijski službenici su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog podnijeli kaznenu prijavu za kazneno djelo neovlaštena proizvodanja i promet drogama nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Crna kronika

Lopov ukrao dječja kolica vrijedna nekoliko tisuća kuna

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U ponedjeljak, 17. travnja, u poslijepodnevnim satima na parkiralištu uz nasip akumulacijskog jezera HE Dubrava kod naselja Oporovec nepoznati počinitelj ukrao je dječja kolica koja je vlasnik ostavio pokraj svog osobnog automobila i otišao u šetnju nasipom.

Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja kaznenog djela podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati