Povežite se s nama

Sport

Dobri rezultati na PH za ml. kadete i ml. kadetkinje te juniore i juniorke u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

STOLNI TENIS

Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za mlađe kadete i mlađe kadetkinje te juniore i juniorke održano je u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin u organizaciji STK Starr.
 

Mladi stolnotenisčai i stolnotenisačice, njih oko 200 natjecalo se u ekipnoj konkurenciji te u igri parova i pojedinačnoj konkurenciji,

Ekipna konkurencija

Mlađi kadeti: 1. STK Zabok, 2. STK Opatija, 3. HSTS Mladost Zagreb
Mlađe kadetkinje: 1. STK Varaždin, 2. STK Koprivnica, 3. GSTK Zagreb
Juniori: 1. GSTK Zagreb, 2. HASTK Mladost Zagreb, 3. STŠK Dugo Selo
Juniorke: 1. STK Aquaestil Duga Resa, 2. HASTK Mladost Zagreb, 3. STŠK Dugo Selo

Rezultati u igri parova

Mlađi kadeti: 1. Tomić/Vekić, 2. Petek/Zlatkov, 3. Meter/Petković i Matrinec/Posavec.
Mlađe kadetkinje: 1. Štriga/Arapović, 2. Borovec/Popec, 3. Lončarević/Papak i Vukelić/Sitar.
Juniori: 1. Martinek/Martinek, 2. Tica/Vidaček, 3. Mateša/Ban i Banek/Dražić.
Juniorkei: 1. Vukelić/Bardač, 2. Šantek/Franović, 3. Brnić/Jurčević i Murat/Trbuščić.

Pojedinačna konkurencija

Mlađi kadeti: 1. Roko Meter, HASTK Mladost Zagreb, 2. Leo Vekić, STK Opatija, 3. Luka Zlatkov, STK Dugo Selo i Borna Petek, STK TIS.
Mlađe kadetkinje: 1. Hana Arapović, STK Dr. Časl, 2. Ivona Štriga, STK Ljubeščica, 3. Antonela Papak, STK Dugo Selo i Lucija Sitar, STK Varaždin.
Juniori: 1. Luka Martinek, STK Dugo Selo, 2. Ivor Ban, HASTK Mladost Zagreb, 3. Mislav Martinek, STK Dugo Selo i Jakov Tica GSTK Zagreb.
Juniorke: 1. Leona Šantek, STK Aquastiel, 2. Marta Vukelić, STK Aquastiel, 3. Karla Franović, STK Aquastiel i Marta Jurčević, Dr. Časl.

 

 

 

 

Izvor:
Foto: Damir Ivančić

Sport

Što se to događa s Dubravkom-Zagorac koja ima gol razliku 0:51?

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Dejan Krmar

Što se to događa s Dubravkom – Zagorac koja se nakon 4. kola u 4. HNL Čakovec – Varaždin nalazi na posljednjem mjestu lige s četiri poraza s nevjerojatnom gol razlikom 0:51.

– Bivša uprava je otišla. Većina igrača od prošle sezone je otišla igrati u druge klubove u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji. Sad imamo ono što imamo.  Igraju mi većinom 16-godišnjaci, uz dva do tri seniorska igrača. Ne možete s njima napraviti niti kvalitetan seniorski trening. Također, ima tu i nekih igrača koji su zalutali u nogomet, no znao sam što me čeka. Dobro da nam gol razlika nije 0:100, ali obećao sam da ću sigurno ostati do 15. listopada – objasnio je Mario Ister, trener nogometaša iz Turčina.

Klub, koji je godinama bio konstanta u četvrtom rangu se rasuo, a nova uprava kluba odlučila se da će sezonu iznijeti domaći mladi dečki.

– Preveliki su bili zahtjevi nekih igrača i odlučili smo da nećemo biti talac nekih igrača. Također, prijašnja uprava, bili su to mladi dečki koji nisu bili svjesni toga da će morati mnogo svojeg vremena odvojiti da bi klub normalno funkcionirao. Prijašnji predsjednik na kraju je ostao sam, a opet je bio opterećen ogromnim zahtjevima igrača, i podnio je ostavku. Ja sam jedini ostao u klubu od prijašnje garniture – priča Nikola Špicer, tajnik NK Dubravke-Zagorac objasnivši zašto je se klub odlučio orijentirati samo na domaće snage.

– Malo je frustrirajuće kad konstantno teško gubite, no odlučili smo se na jedan reset budući da iduće sezone više neće biti 4. HNL i da nitko nikuda ne ispada. Imaju ti mladi igrači potencijala i samo ih treba istrpjeti – dodao je Špicer.

Nogometaše iz Turčina u nedjelju čeka derbi začelja 5. kola kod Galeba u Oporovcu koji također ima nula bodova na kontu.

Možda je to prilika za golobrade mladiće da upišu i prve bodove.

Nastavite čitati

Sport

3. HNL: Varteks i Podravina protiv svojih protivnika odigrali bez pobjednika

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Odigrani su susreti 6. kola 3. HNL Sjever, a oba predstavnika iz Varaždinske županije upisali su remije.

Varteks je na stadionu Sloboda odigrao bez golova protiv Bjelovara, dok je utakmica Podravine i Rudara iz Murskog Središća u Ludbregu završila 2:2.

Od međimurskih predstavnika Polet je u Sv. Martinu na Muri pobijedio Podravac 3:0, a Međimurje je odigralo 1:1 s križevačkim Radnikom.

U idućem kolu Varteks gostuje kod Podravca, a Podravine odlazi u goste Bjelovaru.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje