Povežite se s nama

Život i društvo

Donacija Udruge HVIDRA Novi Marof marofskoj bolnici

Objavljeno:

- dana

Dobrobit lokalnoj zajednici

Udruga HVIDRA Novi Marof donirala je hladnjak Službi za produženo liječenje i palijativnu skrb Novi Marof.

Donaciju je u ime bolnice preuzeo glavni tehničar i zamjenik gradonačelnika Ivan Tuk, prilikom čega se zahvalio udruzi na dosadašnjoj suradnji te je istaknuo kako se nada da će se suradnja između HVIDRE, lokalne samouprave i bolnice i u budućnosti uspješno razvijati. Na sastanku koji je uslijedio između gradonačelnika Siniše Jenkača i HVIDRE Novi Marof raspravljalo se o narednim aktivnostima udruge.

 Cilj ovog susreta bio je dogovor oko buduće suradnje i projekata na dobrobit lokalne zajednice.

Izvor:
Foto: Novi Marof

Život i društvo

Radovi na postavljanju umjetnog travnjaka u Novom Marofu pred završetkom

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nogometni teren u Novom Marofu korak je bliže svom konačnom izgledu.

Naime, u četvrtak je, 18. kolovoza, četveročlano Povjerenstvo za pregled i primopredaju podloge za postavu umjetne trave obišlo teren i ustvrdilo kako se radovi kvalitetno obavljaju, prema pravilima struke. Povjerenstvo je također zaključilo kako izvedena podloga zadovoljava sve tehničke specifikacije za postavljanje umjetne trave te se krenulo s postavljanjem novog travnjaka.

Pripremne radove financira Grad Novi Marof, a financijska sredstva za dobavu i postavljanje umjetne trave osigurao je Hrvatski nogometni savez.

Zajedno s članovima povjerenstva i predsjednikom Županijskog nogometnog saveza Varaždin Nenadom Horvatićem radove je obišao i gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač.

– Ovo je velika stvar za naš nogometni klub koji je među najdugovječnijima u zemlji. Drago mi je da će naši nogometaši dobiti pravi, suvremeni travnjak potreban za treninge i utakmice na kojem će moći trenirati svi, od škole nogometa do seniora – poručio je Jenkač.

Time će jedan od starijih hrvatskih nogometnih klubova, NK Novi Marof, uskoro dobiti novo nogometno igralište koje će prema svemu sudeći parirati i onima u većim gradovima.

Nastavite čitati

Život i društvo

Vinica: U subotu lovačka zabava uz gađanje glinenih golubova, tamburaše i domaće delicije

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Lovačka udruga „Opeka“ Vinica u subotu, 20. kolovoza organizira lovačku zabavu uz gađanje glinenih golubova.

Sve posjetitelje zabavljat će glazbeni sastav Faringaši, a krijepit će se domaćim gulašom i drugim specijalitetima uz nezaobilaznu – vrhunsku viničku kapljicu.

Okupljanje lovaca/strijelaca počinje kod lovačkog doma u 9.30 sati.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje