Povežite se s nama

Crna kronika

Evo kako je došlo do sudara dva auta u petak u Turčinu

Objavljeno:

- dana

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 15. ožujka oko 14.50 sati u Turčinu.

>> FOTO Sudar dva automobila u Turčinu, jedna osoba ozlijeđena

Žena starosti 51 godinu upravljala je osobnim vozilom državnom cestom D-3 iz smjera Varaždin u smjeru Turčina. Dolaskom do raskrižja s Vukovarskom ulicom u mjestu Turčin, ušla je u raskrižje na znak zelenog svjetla na semaforu, skrećući u lijevo, a da prethodno nije propustila osobno vozilo kojim je iz suprotnog smjera, zadržavajući smjer kretanja, upravljala također 51-godišnjakinja, koja je ušla u raskrižje isto na znak zelenog svjetla na semaforu.

Tom je prilikom došlo do udara prednjih dijelova vozila, pri čemu je ozlijeđena vozačica koja se kretala ravno kroz raskrižje. Medicinska joj je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine ozljede za sad nisu okvalificirane.

Crna kronika

Sumnja se da su 21-godišnjak i 28-godišnjak u Pribislavcu krali dijelove vozila

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 28-godišnjakom i 21-godišnjakom s područja Općine Pribislavec, sumnja se da su počinili dvije krađe.

Naime, između 8. i 16. siječnja 2022. godine u Pribislavcu na dvije adrese u ulici dr. Ante Starčevića, iz dvorišta su ukrali dijelove motornih vozila u vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Crna kronika

Vozačica (49) ozlijeđena u prometnoj nesreći koju je sama izazvala u Hrašćici

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

policija

U utorak, 18. siječnja, oko 14.45 sati u ulici Kralja Tomislava u Hrašćici, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Žena starosti 49 godina upravljala je osobnim vozilom ulicom Kralja Tomislava u smjeru Sračinca. Dolaskom do raskrižja s Radničkom ulicom, zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste te uvjetima prometovanja, nailaskom na vozilo koje je na raskrižju skretalo udesno, u izbjegavanju naleta na isto, skrenula je udesno te prednjim kotačem vozila udarila u rubni kamen nogostupa.

Nakon udara u nogostup, vozilo je odbačeno ulijevo na cestu te prednjim lijevim bočnim dijelom vozila udarilo u prednji desni bočni dio osobnog vozila kojim je ispred nje u fazi skretanja udesno u Radničku ulicu upravljala 25-godišnjakinja, javila je policija.

U prometnoj je nesreći ozlijeđena 49-godišnja vozačica te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Njezine ozljede za sad nisu okvalificirane.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje