Dravski bazeni treću kupališnu sezonu dočekuju u novom ruhu, U to su se danas uvjerile odbojkašice i odbojkaši OK Kitroa kojima je pripala čast da u srijedu u večernjim satima pod reflektorima isprobaju dva nova terena za odbojku na pijesku koje je uredila varaždinska gradska komunalna tvrtka Varkom.

Kako doznajemo od dr. sc. Željka Bunića, direktora tvrtke koja je kupališni kompleks, podsjećamo,  2018. godine napokon vratila u „život“, na dva igrališta nasipano je čak 400 tona najfinijeg kvarcnog pijeska iz Jerovca.

Spomenuta igrališta omogućit će da se na desnoj obali Drave održe najveća međunarodna natjecanja u rukometu i odbojci na pijesku.

– Ovo je najbolji takav teren u Hrvatskoj i možemo biti ponosni na sve one koji su omogućili da se ovakav projekt realizira. Našim igračima ovakva infrastruktura omogućava da se u Varaždinu već ove godine održi jedan međunarodni turnir u muškoj i ženskoj konkurenciji, 1. i 2. kolovoza – ističe Ivica Đolonga, trener seniorske ekipe OK Kitro Varaždin, te napominje da nas očekuju i brojni domaći turniri.

Uz uživanje u plivanju, Varaždinci odsad mogu zaigrati „king size“ društvenu igru čovječe ne ljuti se, a broj ležaljki je povećan na 200.

Kako to sve skupa sjajno izgleda, prije svečanog otvaranja koje će se upriličiti u petak, 29. svibnja, pogledajte u galeriji fotografija:

 

 

 

 

Komentari

Komentara