Povežite se s nama

Crna kronika

FOTO Gorjela vikendica kod Ludbrega, vatrogasci postavili prugu za dobavu vode

Objavljeno:

- dana

Vatrogasci ogorčeni

U Križevačkoj ulici u Ludbreškim Vinogradima u petak u 16 sati došlo je do požara vikendice.

Na intervenciju je izašlo 13 vatrogasaca i kad su stigli, požar je bio u razbuktaloj fazi. Zbog nemogućnosti prilaska kamionom, postavili su prugu za dobavu vode od 210 metara te započeli sanciju.

– Ovim putem pozivamo mjesni odbor Ludbreški Vinogradi da riješi problem s uskim putevima u svojem mjestu zbog nemogućnosti prolaska vatrogasnih vozila do svih vikend naselja – istaknuli su ludbreški vatrogasci.

Izvor: Foto: DVD Ludbreg

Crna kronika

Pijani 71-godišnjak ležao na cesti pa šakom u glavu udario hitnjaka koji mu je pokušao pomoći

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

šaka tučnjava razbojništvo

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 28. rujna, podiglo pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv hrvatskog državljanina 71 godinu zbog počinjenog kaznenog djela prisile prema zdravstvenom radniku iz Kaznenog zakona.

– Okrivljenog 71-godišnjaka tereti se da je 16. veljače 2022. u Čakovcu, kad je u alkoholiziranom stanju ležao na pločniku, pa je zatražena medicinska intervencija, prilikom njegovog premještanja na medicinska nosila snažno udario djelatnika hitne medicinske pomoći šakom u glavu i nanio mu tjelesnu ozljedu – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Crna kronika

Netko je u spremnik goriva automobila djelatnica centra za socijalnu skrb ubacio šljunak

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Jučer, 5. listopada, nešto poslije 9 sati na ulici u Paragu, prilikom službenog uredovanja djelatnica nadležnog centra za socijalnu skrb u nadziranoj obitelji, nepoznati počinitelj na službenom osobnom automobilu, čakovečkih registarskih oznaka, otvorio je zaključani poklopac spremnika goriva te skinuo čep spremnika.

Nakon toga kroz otvor ubacio je u spremnik sitni šljunak. Materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje