Povežite se s nama

Zabava & Stil

FOTO Gosti Adventa u Zagrebu na prvi se pogled zaljubili u varaždinske mažoretkinje

Objavljeno:

- dana

Varaždinske mažoretkinje oduševile su Zagrepčane i njihove goste na Adventu u Zagrebu.

Scensko-glazbenim spektaklom na Trgu bana Jelačića pokazale su svoju zavidnu spretnost i umijeće. Cure su se za ovogodišnje blagdane posebno pripremile. – Za ovu smo priliku dali izraditi nove božićne odore koje su nastale u krojačkoj radnji naše šnajderice Nevenke Fišer, a sastoje se od crvenih prsluk-haljina, božićnih kapa i kombinacije bijelih dolčevita i tajica te adekvatne obuće, tako da vjerujem da smo našim glazbenim i plesnim nastupom Zagrebu na najljepši mogući način zaželjele Feliz Navidad – ističe predvodnica Varaždinki Ivana Cmrečki. Voditeljica i trenerica Varaždinskih mažoretkinja Anita Mikac Grabarić, zahvalila je domaćinu, Udruženju obrtnika Grada Zagreba. – Adventsko je vrijeme posebno čarobno razdoblje godine koje najradije provodimo s našim najmilijima ali i na mnogim nastupima kojih je, ipak se čini, najviše baš u prosincu, tako da smo sretne što smo kao gošće zagrebačkih obrtnika dio našega programa i rada predstavile hrvatskoj metropoli – istaknula je.

Zabava & Stil

FOTO Publika u Sračincu u užarenoj atmosferi uglas pjevala s Miroslavom Ilićem

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

U petak, 3. veljače, počeo je veliki Međunarodni srakarski fašnik.

Tim je povodom sinoć u grijanom karnevalskom šatoru u Sračincu nastupio srpski pjevač narodne glazbe Miroslav Ilić.

Nezaboravnu večer pokrenula je “Božanstvena žena”, a nastavilo se pjesmom “Ova noć ” koja je to i potvrdila.

Publika iz Sračinca i ostalih dijelova Varaždinske županije s pjevačem je uglas pjevala stare hitove, ali i one nešto novije.

Subota je rezervirana za veliku karnevalsku povorku uz Privatt bend i DJ Mireka, a bit će održana i prigodna izložba fotografija na temu fašnika slovenskog autora Janka Levaniča.

Djelić atmosfere s koncerta Miroslava Ilića pogledajte u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Udruga maškara Petrjaski kurent fašničko je vrijeme počela “Kurentskim skokom”

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Udruga maškara Petrjaski kurent fašničko je vrijeme počela manifestacijom “Kurentski skok” koja se održala u četvrtak, 2. veljače.

“Fašnik u Petrijancu” na rasporedu je u subotu, 11. veljače, a početak je u 15 sati. Povorka će krenuti ove godine ispred doma u Družbincu, preko Ulice Zrinski i Frankopana do restorana 4M, a nakon toga Ulicom Vladimira Nazora do OŠ Petrijanec, gdje posjetitelje očekuje šator i zabava.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje