Povežite se s nama

Sport

FOTO Humanitarni turnir na stadionu Varteksa: Mumlek, Karić, Šafarić i društvo protiv Humanih zvijezda te reprezentacije svećenika

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Objavljeno:

- dana

Na stadionu Varteksa u četvrtak, 25. svibnja igra se humanitarni trokut turnir u nogometu.

Na turniru nastupaju veterani NK Varaždin, Humane zvijezde Hrvatske ’03 i Nogometna reprezentacija hrvatskih svećenika, a sav prihod od prodaje ulaznica ide u korist Zaklade Varaždinske biskupije za pomoć učenicima i studentima koja je u osnutku.

Humane zvijezde ’03 na trokut turniru u Varaždinu bile su predvođene Vladimirom Balićem, Vjekoslavom Škrinjarom, Edinom Mujčinom te Damirom Mužekom, a tu su bili i Amir Kazić Leo, Mate Bulić i Željko Mavrović.

Za ekipu veterana zaigrali su Mario Kovačević, Andrija Balajić, Matija Kristić, Marijan Mrmić, Dražen Besek, Miljenko Mumlek, Nikola Šafarić, Leon i Dino Benko, Goran Mujanovć, Srebrenko Posavec, Josip Golubar, Robert Težački, Stevica Žganec, Krešimir Gregorić, Damir Madunović i Veldin Karić.

Atmosferu donosimo u fotogaleriji.

Sport

Veliki Bukovec domaćin prvog malonogometnog noćnog turnira

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U općini Veliki Bukovec, u razdoblju od 27. lipnja do 30. lipnja, održat će se prvi malonogometni noćni turnir.

Nogometni klub „Poljoprivrednik“ Kapela Podravska u suradnji s općinom Veliki Bukovec i JMB eventima organizira turnir koji će se igrati na terenu s umjetnom travom.

Kako najavljuje tajnik kluba Rašić Miro, za sada je prijavljeno oko 12 ekipa, a očekuje se da će ih biti još više.

– Očekujemo veliki broj posjetitelja. Prognoza vremena je povoljna, s normalnim temperaturama i bez padalina. Sezona je netom završila i dečki su već željni nogometa. Ovo je zapravo drugi turnir u regiji, nakon Sigetca koji je bio prvi, tako da se turniri nastavljaju praktički do početka nove sezone – nadodao je Rašić.

Pripremljene su i novčane nagrade uz pehare. Prva nagrada iznosi 800 eura, druga 500 eura, a treća 300 eura.

Nastavite čitati

Sport

Varaždinac Marin Ranteš osigurao nastup na Olimpijskim igrama u Parizu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varaždinski BMX biciklist Marin Ranteš izborio je Olimpijske igre u Parizu nakon što je kroz kvalifikacijske turnire u Šangaju i Budimpešti osigurao šesto mjesto, posljednje koje je vodilo u Pariz.

Varaždinac je na turniru u Budimpešti završio kao šesti, što je potvrdilo njegovu kvotu za OI u Parizu, gdje će se natjecati u disciplini BMX slobodni stil.

Ranteš je prvi BMX biciklist iz Hrvatske kojemu je uspjelo plasirati se na Olimpijske igre, a to označuje da ovo i njegove prve Olimpijske igre. 28-godišnji Varaždinac je postao time 61. član hrvatske delegacije ovog ljeta u Parizu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje