Povežite se s nama

Foto i video

FOTO Maturantima u varaždinskom Parku mladih ne nedostaje veselja i dobre zabave

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Objavljeno:

- dana

Maturanti se u varaždinskom Parku mladih u kreativnim odorama drugi dan druže i zabavljaju, opraštajući se tako od svojih srednjoškolskih dana.

Maturantski dani traju cijeli ovaj tjedan, a organizirani program Maturantike počinje u srijedu, 24. svibnja, velikim mimohodom ulicama grada. Mimohod će po prvi put uveličati Maturantski marš, djelo koje je skladao bivši učenik Glazbene škole u Varaždinu i maturant Prve gimnazije Varaždin Luka Kolenko.

Maturantika će završiti u petak, 26. svibnja, točno u podne na Kapucinskom trgu, kada će maturanti zaplesati kadrilu i poslati poruku mira.

Djelić atmosfere s maturantskog druženja pogledajte u fotogaleriji.

Foto i video

FOTO Oko 300 biciklista uživa u vožnji našim krajem na 22. Varaždinskoj biciklijadi

Objavljeno:

- dana

Današnja prava proljetna subota savršena za je bicikliranje!

S time se slaže oko 300 biciklista koji su u 10 sati krenuli s Kapucinskog trga u Varaždinu i tako se priključili već 22. Varaždinskoj biciklijadi.

Mali i veliki odvozit će rutu dugačku 18 kilometara od Kapucinskog trga do Kučana, gdje je kod škole predviđena stanka, a zatim se kreće prema Trnovcu i gospodarskoj zoni uz kanal do Arene, gdje se nastavlja prema gradu i cilju kod hostela Stara vaga.

Biciklijada se održava upravo na Svjetski dan bicikla u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, BBK ASI te uz pomoć Društva za zaštitu od dijabetesa i pod pokroviteljstvom Grada Varaždina.

Nastavite čitati

Foto i video

FOTO Maturanti na Kapucinskom trgu zaplesali kadrilu i oprostili se od srednjoškolskih klupa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Nakon mimohoda i sportskoga dana, maturanti Varaždinske županije su danas, 26. svibnja, točno u podne zaplesali dobro uvježbanu kadrilu na Kapucinskom trgu. Došli su ih podržati brojni prijatelji, roditelji i drugi prolaznici.

Danas je zadnji dan Maturantike, trodnevnog programa kojim se maturanti opraštaju od srednjoškolskih klupa.

Kako je izgledala kadrila u izvedbi veselih maturanata, pogledajte u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje