VIS_Promotex
VIS_Promotex
VIS_Promotex
VIS_Promotex

U subotu, 18. siječnja, održat će se 7. Vincekovo kod Kermana u organizaciji TZO Nedelišće, Teniskoga kluba Nedelišće, Vinske kuće Kerman i Udruge Maxenca Macinec.

Za 9 sati zakazano je okupljanje i preuzimanje bonova za hranu i piće kod Društvenoga doma u Macincu, a u 9:30 se pješice kreće prema 11 kilometara udaljenom Svetom Urbanu i Vinskoj kući Kerman.

Članovi Udruge Maxenca Macinec poželjet će dobrodošlicu svim sudionicima/pješacima i pripremiti im kuhano vino, kolače i slanine na kruhu.

Pauza na pohodu planirana je u Badličanu kod nogometnog igrališta, a nakon sat i pol laganoga hoda sudionici će stići do cilja u Svetom Urbanu, gdje će nakon kratkog odmora biti upriličena ceremonija u vinogradu.

U vinskoj kući Kerman pripremljeni su kulturno-zabavni program KUU “Seljačka sloga” i glazbeni nastup Srećka Krištofića. Gastronomski dio obuhvatit će kobasice, vinski gulaš, langoše, vino (obično i kuhano)…

Nakon provedenoga programa, u 15 sati autobus će doći do Vinske kuće Kerman i voziti ljude do Macinca. U skladu s potrebama, postoji mogućnost da se dva sata kasnije autobus vrati te se ponovi postupak.

Komentari

Komentara

loading...