Povežite se s nama

Foto i video

FOTO Povodom Sv. Patrika: zgrada varaždinskog HNK zasjala je zelenim svjetlom

Ivan Agnezović

Objavljeno:

- dana

Zgrada Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu zasjala je zelenim svjetlom, a povod je obilježavanje Dana svetog Patrika – nacionalnog blagdana Irske.

Naime, Grad Varaždin se na poziv veleposlanika Irske u Republici Hrvatskoj Nj.E. g. Ruaidhria Marka Dowlinga te odlukom gradonačelnika Grada Varaždina Ivana Čehoka i ove godine priključio projektu „Global Greening“.

Riječ je o turističkom pothvatu Irske koji se već 20 godina provodi diljem svijeta u cilju promocije turizma Irske te jačanja suradnje s partnerima iz cijelog svijeta, i to upravo na Dan svetog Patrika, 17. ožujka.

Povodom nacionalnog blagdana Irske, Dana svetog Patrika, u najvećim svjetskim gradovima poznate turističke destinacije obojene su tog dana u zeleno. Stoga je danas od 19 do 21 sati zgrada Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu posebno prilagođenom rasvjetom obojena u zelenu boju, kao što je prošle godine bio Stari grad.

Foto i video

FOTO Maturanti zaposjeli skate park, opraštaju se od srednjoškolskih dana

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ivan Agnezović

U ovo doba godine uvijek je lijepo vidjeti maturante kao se bezbrižno opraštaju od srednjoškolskih dana.

Odjeveni u vesele uniforme, zaposjeli su njihovo tradicionalno okupljalište u skate parku u Varaždinu, a poneke je danas bilo moguće vidjeti i u šetnji gradskim ulicama.

Više će ih zasigurno biti u idućem tjednu. Nastavna godina službeno završava 24. i 25. svibnja, no preporuka je ministra Fuchsa da te dane provedu u online nastavi.

Više u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Foto i video

VIDEO Media Creatus predstavlja: kinematički ambijentalni biser “Distance”

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Produkcijska kuća Media Creatus iz Male Subotice predstavlja novu pjesmu i video pod nazivom “Distance”!

Skladba ima elemente cinematic ambijentalne glazbe i namijenjena je za meditaciju, opuštanje i kao glazbena podloga.

Na produkciji skladbe koja je generalno instrumental, iako se povremeno u manjoj mjeri pojavljuje i vokal, surađivali su snimatelj Marko Lajtman, vokalistica Ksenija Srnec te Vjekoslav Magdalenić (aranžman, miks i master).

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!