Povežite se s nama

Foto i video

FOTO U atmosferi ispunjenoj nevjerojatnom energijom za obitelj Colarić prikupljene 32 tisuće kuna!

Objavljeno:

- dana

U ponedjeljak, 16. prosinca, u Društvenome domu Mačkovec održan je humanitarni koncert za obitelj Colarić iz Novoga Sela Rok.

Naime, obiteljski dom Colarićevih u nedavnom je požaru ozbiljno stradao, pri čemu je nastala šteta od više stotina tisuća kuna. Inicijatori ove prekrasne akcije bili su vatrogasci Stjepan Herman i Darko Kolarić. Društveni dom bio je ispunjen do zadnjeg mjesta, a prikupljene su ukupno oko 32 tisuće kuna za pomoć s obnovom. Neki od okupljenih su događaj okarakterizirali jednom od najljepših akcija kojima su ikad prisustvovali: – U zraku se moglo osjetiti suosjećanje i želju za pružanjem pomoći! – kaže jedna od izvođačica, koja je također dala svoj doprinos. U donacije su se uključili i Međimurska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu (MURID) te KUD Mačkovec. Predivnom gestom MURID se odrekao sredstava (3500 kuna) koja su prikupili na nedjeljnom humanitarnom koncertu, dok je KUD donirao 500 kuna. Na koncertu su nastupili Marija Jambrošić, TS Kumovi, Nenad Kumrić Charlie, TS Žice, Kovačević Brothers (Abel, Jošua i Maasej), Filip Horvat, Gabriela Hrženjak & Nikola Grabar, Etno duo Goga i Željko, Darko Golubić, Danijel Vidović, Andrea i Goran Šafarić, Filip Hozjak i TS Krijesnice Vinica. Program je vodio Miljenko Ovčar. Organizatori i obitelj Colarić zahvaljuju posjetiteljima na pokazanoj solidarnosti i svima žele sretne blagdane!

Foto i video

FOTO Varaždinci danas u vojarni mogli razgledati oružje, borbena vozila i svu silu tehnike OS RH

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Povodom 33. obljetnice Hrvatske vojske danas su u vojarni „7. GBR Puma“ u Optujskoj znatiželjni građani mogli razgledati oružje, borbena vozila i svu silu tehnike koju koriste hrvatske vojnikinje i vojnici.

Pritom su se mogli uvjeriti da se nastavlja graditi i osnaživati Hrvatsku vojsku, koja će u svakom trenutku biti spremna odgovoriti, ali i odvratiti bilo kakvu primisao pretenzije na naš teritorij.

Kakva je bila atmosfera pogledajte u galeriji fotigrafija:

Nastavite čitati

Foto i video

FOTO Preko 450 maturanata plesalo kvadrilju i poslalo poruke mira

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Zadnji je dan Maturantike i u petak, 24. svibnja stiglo je vrijeme za kvadrilju.

Čak 454 maturanta u podne je na Kapucinskom trgu u Varaždinu otplesalo kvadrilju i poslalo poruke mira.

Kako je bilo donosimo u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje