Povežite se s nama

Foto i video

FOTO Veliki i mali rado se odazvali Utrci grada anđela u Varaždinu te pomogli Zakladi Vita

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Objavljeno:

- dana

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina u suradnji sa Sportskim klubom SRD315 Sjeverozapad, Funkcionalnim centrom Active Vita te pod pokroviteljstvom Grada Varaždina danas je organizirala Humanitarnu utrku grada anđela.

Iako je današnja subota u Varaždinu tmurna i s povremeno malo kiše ovo nije zaustavilo trkače da se odazovu četvrtom izdanju utrke kojoj je cilj pomoći.

S Kapucinskog trga krenulo je više od 700 trkača, a njihova kotizacija bit će donirana Zakladi Vita – za pomoć djeci oboljeloj od malignih i drugih teških bolesti. Po broju sudionika godina je rekordna. Za svaku pohvalu je da je prikupljeno je više od 7000 eura.

Odazvali su se veliki, mali, a trčao je i poneki kućni ljubimac.

Nakon proglašenja pobjednika priprema se i druženje.

Foto i video

FOTO Oko 300 biciklista uživa u vožnji našim krajem na 22. Varaždinskoj biciklijadi

Objavljeno:

- dana

Današnja prava proljetna subota savršena za je bicikliranje!

S time se slaže oko 300 biciklista koji su u 10 sati krenuli s Kapucinskog trga u Varaždinu i tako se priključili već 22. Varaždinskoj biciklijadi.

Mali i veliki odvozit će rutu dugačku 18 kilometara od Kapucinskog trga do Kučana, gdje je kod škole predviđena stanka, a zatim se kreće prema Trnovcu i gospodarskoj zoni uz kanal do Arene, gdje se nastavlja prema gradu i cilju kod hostela Stara vaga.

Biciklijada se održava upravo na Svjetski dan bicikla u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, BBK ASI te uz pomoć Društva za zaštitu od dijabetesa i pod pokroviteljstvom Grada Varaždina.

Nastavite čitati

Foto i video

FOTO Maturanti na Kapucinskom trgu zaplesali kadrilu i oprostili se od srednjoškolskih klupa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Nakon mimohoda i sportskoga dana, maturanti Varaždinske županije su danas, 26. svibnja, točno u podne zaplesali dobro uvježbanu kadrilu na Kapucinskom trgu. Došli su ih podržati brojni prijatelji, roditelji i drugi prolaznici.

Danas je zadnji dan Maturantike, trodnevnog programa kojim se maturanti opraštaju od srednjoškolskih klupa.

Kako je izgledala kadrila u izvedbi veselih maturanata, pogledajte u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje