Povežite se s nama

Zabava & Stil

Ivanec: čak 300 plesača ogledalo se  u standardnim i latino-američkim plesovima i show programu

Objavljeno:

- dana

Ivanec je u subotu, 2. ožujka, treću godinu zaredom bio domaćin Trofeju grada Ivanca, turniru u standardnim i latino-američkim plesovima, u sklopu kojeg je održan i večernji show program za publiku.

Turnir je održan pod pokroviteljstvom Grada Ivanca, a pohvale za besprijekornu organizaciju idu organizatorima, Plesnom klubu Takt iz Varaždina i Hrvatskom sportskom plesnom savezu.

U sklopu Trofeja održana su dva natjecanja – bodovni turnir HSPS-a te KUP  Hrvatske u standardnim i latino-američkim plesovima. Tijekom dana u sportskom dijelu natjecanja svoje plesno umijeće pokazalo je oko 250 natjecatelja iz 19 klubova (16 iz Hrvatske i tri iz Slovenije), a finale je održano navečer.

Večernji, ujedno i najatraktivniji dio programa, u ime Grada Ivanca otvorio je zamjenik gradonačelnika Marko Friščić. Plesačima, organizatorima i sucima zaželio je dobrodošlicu u Ivanec, a publici uživanje u plesnom spektaklu.

Program je počeo defileom svih parova, a nakon toga publika je uživala u nastupu vrhunskih plesača u završnim natjecanjima Kupa Hrvatske. Pridružilo im se još 50-ak članova plesnih škola Plesnog kluba Takt, koje su okupljeni roditelji i publika podržali bodrenjem i burnim aplauzom.

I ova manifestacija dio je bogatog kulturnog i zabavnog programa u našemu gradu, koji se brojnim manifestacijama i sadržajima nastavlja i kroz cijeli ožujak te nizom sadržaja u sklopu Proljeća u Ivancu.

Zabava & Stil

FOTO Staro i mlado na koncertu Željka Bebeka u Ivancu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Grad Ivanec slavi svoj dan, a tim povodom u subotu, 22. lipnja na ivanečkoj špici koncert je održao legendarni Željko Bebek.

Izveo je svoje najveće hitove, uključujući i one s grupom Bijelo dugme kao što su Ne spavaj mala moja, Selma, Ima neka tajna veza…, kao i one iz dugogodišnje samostalne karijere poput Laku noć, svirači, Da je sreće bilo, Žuta ruža, Ako voliš ovu ženu

Stigli su brojni posjetitelji koji su uživali u bezvremenskim hitovima.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Prekrasni konji u nedjelju na Konjičkim igrama u Zelendvoru

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Udruga “Konj moj prijatelj” u nedjelju, 23. lipnja, u Zelendvoru organizira Konjičke igre koje počinju od 11 sati.

Udruga i Općina Petrijanec su glavni organizatori, a Varaždinska županija i okolne općine su suorganizatori.

Cilj je druženje vlasnika konja, ljubavi prema ovim životinjama i čuvanje tradicije.

Svečano postrojavanje počinje u 11 sati, vožnja dvoprega počinje od 12, a zabavne igre za jahače startaju u 15 sati.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje