Povežite se s nama

Crna kronika

Javile se i druge susjede Varaždinke koju je ugrizao štakor: On skoči, ratoboran je!

Objavljeno:

- dana

Prvi smo otkrili pravu dramu koja se zbila u Varaždinu. Naime, u ponedjeljak je ženu koja stanuje u stanu u Zagrebačkoj 27 štakor ugrizao za nos.

>>Kao u najgorim horor filmovima: Varaždinku Branku štakor na spavanju ugrizao za nos

Žena je bila potresena, pod normabelima, a cijeli slučaj obradili su i nacionalni mediji.

U prilogu RTL televizije pred kameru su izašle i druge susjede.

– Ovakvi slučajevi su uobičajni. I moj mačak donese dva puta veće te ih zatuče. Ovaj je mladi. On skoči, ratoboran je, a imaju debele repove i grozne zube. Susjeda je u šoku, mogao ju je zagušiti – rekla je Varaždinka u prilogu.

Mi smo kontaktirali Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije koji ističu da su brzo djelovali.

– Izašli smo na teren. Postavili smo deratizacijske meke i izvršili deratizaciju kanalizacijske mreže oko zgrade. Problem je što prostor oko zgrada nije košen i održavan – rekao je Marin Bosilj, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije.

Crna kronika

U Čakovcu kod mladića pronađeno 56 grama marihuane, 17 grama amfetamina i tablete

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

U srijedu, 27. listopada, u Ulici Tome Bratkovića u Čakovcu policijski službenici Policijske uprave međimurske pristupili su provjeri identiteta za dvije muške osobe, za koje je utvrđeno da se radi o 21 i 26-godišnjacima, priopćila je PU međimurska.

Prilikom postupanja od 21-godišnjaka oduzeta je biljna materija nalik na opojnu drogu marihuanu težine 53,9 grama, dok je od 26-godišnjaka oduzeta bijela praškasta materija nalik na opojnu drogu amfetamin težine 17,1 grama, biljna materija nalik na opojnu drogu marihuanu težine 2,1 grama i dvije tablete nepoznatog kemijskog sastava težine 0,4 grama.   

Preliminarnim testiranjem dobivena je pozitivna reakcija na prisutnost opojne droge, dok će oduzeti predmeti biti proslijeđeni u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić u Zagrebu na toksikološko vještačenje.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju.

Nastavite čitati

Crna kronika

U nesreći u Optujskoj ozlijeđena 43-godišnjakinja i dijete

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: ilustracija

U Varaždinu, u srijedu, 27. listopada oko 19.40 sati u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

Osobnim vozilom Optujskom ulicom iz smjera Hrašćice u smjeru Varaždina upravljala je 43-godišnjakinja.

– Dolaskom do jednog trgovačkog centra, vozilo nije držala na sredini obilježene prometne trake, već je suprotno oznakama na kolniku skrenula u lijevo u središnju prometnu traku namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera – ističe PU varaždinska.

Pritom je prednjim dijelom vozila udarila u prednji dio osobnog vozila kojim je pod utjecajem alkohola 0,62 promila iz suprotnog smjera u opravljao 36-godišnjak, a koji je neposredno prije prometne nesreće nepropisno pretjecao vozilo koje se kretalo u istom smjeru.

U prometnoj nesreći ozljede je zadobila vozačica i dijete u vozilu starosti 6 godina. Medicinska pomoć pružena im je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje