Povežite se s nama

Crna kronika

Kod Ludbrega stablo se srušilo na prometnicu, uklonio ga je DVD Ludbreg

Foto: Damir Nemec/DVD Ludbreg/Facebok

Objavljeno:

- dana

Nevremena je u petak, 3. studenoga, bilo i u Varaždinskoj županiji.

DVD Ludbreg je u 15:15 sati dobio poziv na intervenciju jer se srušilo stablo o prometnicu u mjestu Poljanec te ga je bilo potrebno ukloniti.

Ludbreški vatrogasci na teren su otišli s dva vozila i osam vatrogasaca.

– Dolaskom na mjesto intervencije uviđamo da se radi o srušenom stablu preko pola kolničke trake. Pristupamo piljenju stabla, micanju granja te čišćenju i sanaciji kolnika. S nama na mjestu intervencije bili su još djelatnici PP-a Ludbreg na regulaciji prometa. Vrijeme završetka intervencije u 15:52 – objavio je DVD Ludbreg.

Crna kronika

Žena na Općinskom sudu u Varaždinu lagala za svog muža, ali to nije dobro završilo za oboje

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 23. veljače 2024., podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatske državljanke stare 37 godina zbog počinjenog kaznenog djela davanja lažnog iskaza iz Kaznenog zakona.

– Optužnicom se okrivljenu 49-godišnjakinju tereti da je 19. srpnja 2022., na glavnoj raspravi pred Općinskim sudom u Varaždinu, ispitana kao svjedokinja u postupku koji se vodio protiv njezinog supruga zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće, neistinito navela da je ona upravljala osobnim automobilom u trenutku nastanka prometne nesreće, iako je znala da automobilom nije upravljala ona nego njezin suprug, koji je nakon toga pravomoćnom presudom proglašen krivim zbog počinjenog kaznenog djela – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Crna kronika

Iz kancelarije poduzeća ukraden sef, šteta je više tisuća eura

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Između 22. i 28. veljače ove godine u Strahonincu, Poljskoj ulici, nepoznati počinitelj iz nezaključanog ormara smještenog u kancelariji privatnog poduzeća, ukrao je metalni sef u kojem su se nalazili vrijedni predmeti.

Materijalna šteta procijenjena je na više tisuća eura, izvijestila je međimurska policija.

Protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela krađe, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje