Povežite se s nama

Crna kronika

U Čakovcu iz obiteljske kuće ukraden nakit, pronađen kradljivac motorne pile

Objavljeno:

- dana

Ukraden nakit iz kuće

Tijekom utorka, 30. listopada u popodnevnim satima u Čakovcu, Preloškoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću i ukrao nakit. Materijalna šteta procjenjuje se više tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Pronađen počinitelj krađe motorne pile i drugih predmeta

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 21-godišnjak s područja općine Domašinec počinio kazneno djelo krađe.

Naime, između 26. i 29. listopada u Domašincu, Prvomajskoj ulici, 21-godišnjak je iz nezaključanog automobila ukrao motornu pilu, bušilicu, cipele i vestu. Materijalna šteta procjenjuje se nekoliko tisuća kuna. Dio ukradenih predmeta je oduzet i bit će vraćen vlasniku.

Protiv 21-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Crna kronika

Iskoristio nepažnju zaposlenika trgovine u Varaždinu, uzeo ključ i otključao blagajnu te otuđio novac

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Varaždinska policija javila je o više djela kriminaliteta proteklih dana.

U četvrtak, 25. svibnja, u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz jednog ugostiteljskog objekta otuđio ruksak u kojem su se nalazili zvučnici u vlasništvu 18-godišnjaka. Visina materijalne štete iznosi oko 300 eura.

U petak, 26. svibnja, u Podravskoj ulici u Varaždinu, nepoznati počinitelj je iz jedne trgovine otuđio razne suhomesnate proizvode. Visina materijalne štete iznosi oko 290 eura.

Istog dana, 26. svibnja, u jednoj trgovini u Optujskoj ulici u Varaždinu, nepoznati počinitelj je iskoristio zaposlenost i nepažnju zaposlenika, došao do blagajne, uzeo ključ i otključao blagajnu te otuđio novac. Visina materijalne štete iznosi oko 260 eura.

U subotu, 27. svibnja u Optujskoj ulici u Varaždinu, nepoznati počinitelj je provalio u jednu trgovinu i otuđio metalni sef sanovcem. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća eura.

Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja svih navedenih kaznenih djela.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Gornjem Ladanju traktorom kosio travu, prevrnuo se i morao u bolnicu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

U nedjelju, 28. svibnja, u vremenu od 16 do 18.20 sati u Ulici Vladimira Nadzora u Gornjem Ladanju, došlo je do prevrtanja traktora kojim je upravljao 70-godišnjak.

On je kosio travu s radnim strojem-traktorom. Tijekom košnje trave došlo je do prevrtanja radnog stroja, kojom prilikom je 70-godišnjak ozlijeđen, javila je PU varaždiska.

Liječnička pomoć mu je pružena u Općoj bolnici u Varaždinu. Njegove ozljede za sada nisu okvalificirane.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje