Povežite se s nama

Crna kronika

Jučer krađa u trgovini u Čakovcu, u Gradiščaku provaljeno u vikendicu

Objavljeno:

- dana

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 70 poziva. Od toga je 28 poziva bilo namjenskih. Njih je Centar obradio i proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 13 poziva. Nisu izlazili na intervencije. Dva poziva bile su lažne dojave, dok kod 11 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Jučer u 11:46 ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o krađi u trgovini u Čakovcu na Trgu E. Kvaternika. Petnaest minuta kasnije zaprimljena je dojava o naletu osobnog vozila na srnu na D-1 između Štefanca i Male Subotice. U nesreći je nastala materijalna šteta na vozilu.

U 17:34 dojavljena je provala u vikendicu u Gradiščaku. U 22:44 zaprimljena je dojava o remećenju javnog reda i mira u Paragu.

Crna kronika

Varaždin: napuhao je više od 3 promila pa iznenada udario policajku

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu donijelo je 23. veljače 2024., rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina starog 36 godina zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo o napada na službenu osobu iz Kaznenog zakona.

– Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 36-godišnjak 17. prosinca 2023., oko 13 sati u Varaždinu, nakon što ga je 25-godišnja policijska službenica zaustavila u prometu kao vozača osobnog automobila i utvrdila da ima preko tri promila alkohola u organizmu, iznenada udario policijsku službenicu laktom u trbuh i nanio joj tjelesnu ozljedu – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Crna kronika

Novi Marof: čovjeku s auta na parkiralištu odrezani te ukradeni katalizator i lambda sonda

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaprimili su prijavu 43-godišnjaka da je okraden.

Prema prijavi, nepoznati je počinitelj dana 22. veljače, na parkiralištu jednog poduzeća u Novom Marofu, s njegovog osobnog vozila, odrezao i otuđio katalizator i lambda sondu. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 200 eura.

Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje