Povežite se s nama

Zabava & Stil

„Lijepom našom“ u varaždinskoj Areni – dolaze Zec, Indira, Vanna, Boris Novković…

Objavljeno:

- dana

U Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin, popularnoj varaždinskoj Areni na Dravi, u srijedu, 3. travnja, od 19 sati bit će upriličeno javno snimanje popularne televizijske emisije „Lijepom našom“.

S produkcijom ovog glazbeno-scenskog spektakla dogovoreno je da će varaždinska emisija gledateljima, prije svega, dočarati tradicijske, urbane i kulturne vrijednosti grada Varaždina i okolice. Uz folklorna društva i soliste iz Varaždina i njegove okolice (Centar tradicijske kulture, Varaždinski folklorni ansambl i drugi) voditelj i urednik emisije Branko Uvodić najavljuje nastup popularnih estradnih zvijezda Borisa Novkovića, Vanne, Indire, Damira Škore, Vladimira Kočiša Zeca i drugih najpopularnijih izvođača.

Hrvatska televizija po drugi put, nakon sedam godina, dolazi u Varaždin snimati popularni glazbeni spektakl. Uz Grad Varaždin, u organizaciji snimanja u varaždinskoj Areni koja pruža idealne uvjete za takve projekte, sudjelovat će Koncertni ured Varaždin i Turistička zajednica Grada Varaždina. Snimanje emisije Lijepom našom u svim sredinama uvijek pobuđuje velik interes publike pa se u varaždinskoj dvorani uz Dravu očekuje više od 3000 posjetitelja.

Ulaznice će se prodavati po popularnoj cijeni od 30 kuna u Suvenirnici na Trgu kralja Tomislava te blagajnama Hrvatskog narodnog kazališta Varaždin i Gradske sportske dvorane Varaždin – Arene na Dravi.

Zabava & Stil

FOTO Staro i mlado na koncertu Željka Bebeka u Ivancu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Grad Ivanec slavi svoj dan, a tim povodom u subotu, 22. lipnja na ivanečkoj špici koncert je održao legendarni Željko Bebek.

Izveo je svoje najveće hitove, uključujući i one s grupom Bijelo dugme kao što su Ne spavaj mala moja, Selma, Ima neka tajna veza…, kao i one iz dugogodišnje samostalne karijere poput Laku noć, svirači, Da je sreće bilo, Žuta ruža, Ako voliš ovu ženu

Stigli su brojni posjetitelji koji su uživali u bezvremenskim hitovima.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Prekrasni konji u nedjelju na Konjičkim igrama u Zelendvoru

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Udruga “Konj moj prijatelj” u nedjelju, 23. lipnja, u Zelendvoru organizira Konjičke igre koje počinju od 11 sati.

Udruga i Općina Petrijanec su glavni organizatori, a Varaždinska županija i okolne općine su suorganizatori.

Cilj je druženje vlasnika konja, ljubavi prema ovim životinjama i čuvanje tradicije.

Svečano postrojavanje počinje u 11 sati, vožnja dvoprega počinje od 12, a zabavne igre za jahače startaju u 15 sati.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje