Povežite se s nama

Crna kronika

Lopov i dalje hara: u Bednji ukrao mačetu, a u Malom Gorencu potrgao drvene okvire

Objavljeno:

- dana

Policija je javila o novim krađama na području Općine Bednja.

U razdoblju od 1. do 25. studenog u Malom Gorencu, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 58-godišnjakinje. Tom je prilikom potrgao drvene okvire i drugo, ali nije ništa otuđio. Visina materijalne štete nastale oštećenjem procjenjuje se na oko 500 eura.

U vremenu od 18. do 25. studenog u Bednji, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 76-godišnjaka, kojom prilikom nije ništa otuđio. Prema izjavi oštećenog, materijalna šteta iznosi oko 50 eura.

Od 11. do 25. studenog u Bednji, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 60-godišnjakinje te otuđio metalnu mačetu i nekoliko staklenki hrane. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 300 eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovih kaznenog djela.

Crna kronika

Tek joj je 19 godina, a već je nožem napala i ozlijedila drugu ženu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Jučer, 22. veljače, oko 11 sati u Murskom Središću, u obiteljskoj kući u Ulici Sitnice, zbog prijašnjih nesuglasica 19-godišnjakinja napala je 22-godišnjakinju te joj pritom nožem nanijela nekoliko ubodnih rana i porezotina, javila je PU međimurska.

Pregledom u Županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je kako je 22-godišnjakinja u događaju lakše ozlijeđena.

Protiv osumnjičene 19-godišnjakinje zbog počinjenja kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju, podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Nastavite čitati

Crna kronika

Beretinec: traktorist s 2.23 promila usred dana skrivio prometnu i samo otišao

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

U četvrtak, 22. veljače, oko 13.25 sati u Varaždinskoj ulici u Beretincu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.

Muškarac starosti 56-godina upravljao je traktorom pod utjecajem alkohola od 2.23 promila, javila je PU varaždinska.

On je započeo traktorom skretati u lijevo na prilaznu cestu, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu. Tom je prilikom prednjim lijevim kotačem traktora udario u prednji desni bočni dio osobnog automobila kojim je u istom smjeru upravljala 20-godišnjakinja, a tom prilikom se nalazila u fazi pretjecanja.

Nakon prometne nesreće 56-godišnjak je napustio mjesto prometne nesreće, a da s drugim sudionikom nije popunio i potpisao europsko izvješće, niti je na drugi način ostavio svoje osobne podatke i podatke o vozilu.

Naknadno je pronađen po policijskim službenicima. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba već je nastupila materijalna šteta.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje