Povežite se s nama

Zabava & Stil

Make-up za starije žene

Objavljeno:

- dana

LJEPOTA

Želite li izgledati mlađe i uz pomoć dobrog make upa oduzeti godine vašem licu, primijenite nekoliko savjeta s portala Krenizdravo.hr.

Prvo pravilo je dobro hidratizirati lice jer će tada izgledati mekše i mladoliko. Kod make-upa za zreliju kožu vrijedi pravilo „manje je više“. Pretjerano napadni make-up može izgledati neprirodno. Radije se odlučite za prirodne nijanse i umjerenu šminku, koja će učiniti da izgledate mlađe.

Vaše oči mogu biti glavni i najuočljiviji detalj na vašem licu. Istaknite ih sjenilom u pravoj nijansi. Za smeđe ili oči boje lješnjaka najbolja su zlatna ili smeđa sjenila, uz plave oči najbolje se slažu plavo-siva sjenila, dok uz tamne oči idu sjenila dubokih nijansi. Veliki problem, posebno kod starijih žena, su krugovi i tamna koža ispod očiju. Najbolji lijek za tamne podočnjake su bogate kreme, koje će vam pomoći u prikrivanju problema. S godinama se stanjuju usnice. Kako biste ih podebljali, preporučujemo sjajilo za usne. Prvo olovkom popunite usne kako biste im dodali malo boje. Za tu svrhu možete iskoristiti i ruž koji je za nijansu ili dvije tamniji od prirodne boje vaših usana.

Tada dodajte malo sjajila na vrh i dobit ćete odličan rezultat. Osim ako imate tamnu kožu ili punašne usne, na portalu preporučuju da se držite podalje od tamnih ruževa, jer oni svakoga čine starijim. Ružičasti ruž, na primjer, je puno bolji. Velik broj žena ne koristi rumenilo na pravi način ili ga ne koriste uopće, a malo rumenila na obrazima svakako će uljepšati vaš ten. 

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

Nina Badrić otvara ovogodišnje “Antunovo v Marofu”

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Objavljen je Javni poziv za prijavu programa za Dane grada Novog Marofa 2024.

Centralni vikend ovogodišnjeg Antunova je 7. do 9. lipnja, no programi će se odvijati cijeli mjesec, objavila je Turistička zajednica Grada Novog Marofa.

Poziv je namijenjen svim pojedincima, ustanovama, udrugama te drugim zainteresiranim prijaviteljima koji žele predstaviti svoj rad. Rok za prijavu je 15. ožujka, a prijavnicu i poziv možete preuzeti na internetskoj stranici Grada Novog Marofa.

– Nek’ nam oprosti jutro… ovo će biti Čarobna večer! Jedna i jedina Nina Badrić otvoriti će nam ovogodišnje Dane Grada! – objavili su organizatori, a koncert će se održati 7. lipnja.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Prijave za casting jednog od najprestižnijih izbora ljepote: ovo nije samo natjecanje, nego i nova iskustva i prilike

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Jedan od najprestižnijih izbora ljepote u Hrvatskoj Best Model Hrvatske te Lice godine održat će se 27. travnja u luksuznom hotelu Panorama u Prelogu.

Riječ je o regionalnom/županijskom natjecanju za Sjeverozapadnu Hrvatsku u koji će biti uključene Varaždinska, Međimurska te Koprivničko-križevačka županija.

– Nakon prošlogodišnjeg velikog hrvatskog finala u Splitu i ove godine predstavnice Sjeverozapada Hrvatske odabrat ćemo u hotelu Panorama u Prelogu.  Izabrane cure za Best model te Lice godine sudjelovat će na hrvatskom finalu u Splitu i promovirati Sjeverozapad Hrvatske.  Na castingu odabrane djevojke mogu pokazati svoje kvalitete, ali i steći jedno novo iskustvo. Prigoda je to da upoznaju djevojke iz cijele Hrvatske, sklope nova prijateljstva  i poznanstva, otputuju na mjesta na kojima do sada možda nisi bila moguća – ističu organizatori.

Ovo natjecanje nekim djevojkama bit će prekretnica u životu i novi put kojim će krenuti. Organizacija izbora za Sjeverozapadnu Hrvatsku povjerena je u ruke Matea Brekala, vlasnika Don Mateo Media d.o.o. i vlasnika licence, Leni Radanović – direktorici i poduzetnici te njezinoj suradnici Ivani Radiković.

Sve to u nastojanju da se djevojkama ovog kraja omogući kvalitetno predstavljanje na Facebooku, Twitteru i u lokalnim medijima.

Casting manageri izbora su Rebeka Vidić i Patricija Dimitrovski. Izbor će bit jako glamurozan i bogat, prijave su u tijeku.

– Stoga pozivamo sve zainteresirane djevojke i dečke od 16 do 26 godina neka se prijave na službenu stranicu Miss Sz Hrvatske i na mail [email protected]. Nakon prijava bit će objavljen točan datum i mjesto casing-a – zaključuju organizatori.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje