Povežite se s nama

Međimurje

Međimurski branitelji u humanitarnoj akciji

Objavljeno:

- dana

POMOZIMO

Braniteljske udruge iz cijele Hrvatske provode humanitarnu akciju “Vukovar živi 365 dana”.

Cilj je pomoći socijalno ugroženim obiteljima, a akcija će trajati simboličnih 90 dana – koliko je grad-heroj pružao otpor agresoru u Domovinskom ratu. Naime, više od 500 vukovarskih obitelji na rubu je egzistencije. Akciju je pokrenula Udruga branitelja liječenih od PTSP-a iz Solina i trajat će do 10. travnja. Prikupljena sredstva bit će dostavljena Udruzi djece poginulih branitelja Vukovara, koja će dalje po župama, Caritasima i socijalnoj trgovini biti podijeljena obiteljima kojima su potrebna.

Svi iz Međimurske županije koji žele pomoći mogu kontaktirati Pavla Jazvića (HVIDRA Jug Čakovec) na broj 091/2992-215 i Miroslava Radmanovića (HVIDRA Prelog) na broj 098/138-8523

Izvor:
Foto:

Međimurje

Advent u Općini Donji Kraljevec bogat je sadržajima za djecu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Lijepo će biti blagdansko vrijeme u Donjem Kraljevcu.

Naime, od 2. prosinca do Božića traje Advent u Općini Donji Kraljevec.

Program je fokusiran na sadržaje za najmlađe.

Nastavite čitati

Međimurje

U Pribislavcu će se održati 2. Božićni sajam

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Pribislavec organizira 2. Božićni sajam, koji će se održati 17. prosinca na prostoru ispred Općine Pribislavec s početkom u 14 sati.

– Ovim putem pozivamo zainteresirane izlagače da rezerviraju svoj štand za izlaganje na sajmu te da iskoriste priliku za promociju svojih proizvoda i usluga. Rok za podnošenje prijava za rezervaciju štanda je 8. prosinca 2023. godine – ističu iz Općine Pribislavec.

Prijave (Zahtjev za korištenje javne površine) se podnose osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Pribislavec, Braće Radića 47, Pribislavec ili putem e-maila: [email protected].

Zahtjev za korištenje javne površine nalazi se na službenoj web stranici Općine Pribislavec.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje