Povežite se s nama

Međimurje

NK Međimurje pobjednički u završni dio priprema za 3. HNL

Objavljeno:

- dana

Prijateljska utakmica

NK Međimurje je u pripremnoj i prijatečljskoj utakmici, u srijedu, 8. veljače, odigralo susret s NK Sloboda Slakovec.

Čakovečki trećeligaš Međimurje uvjerljivo je pobjedilo rezultatom 4:1 i time najavio sve bolju formu ekipe i golgeterski učinak napada. Dva gola za Međimurje postigao je Erića, a sa po jednim pridružili su mu se Munivrana i Težak. Gol za goste je postigao Petek. U klubu su zadovoljni dosadašnjim dijelom priprema. Posebno ih raduje što mladi igrači pokazuju veliku želju za dokazivanjem. Isto tako je jako bitno da nema ozljeđenih igrača, što je dodatni pokazatelj dobroga i stručnog rada s ekipom na kondicijskom dijelu priprema. Uskoro slijedi nadogradnja na taktičkom planu i posljednji ispiti pred početak natjecanja u 3. HNL Istok.

Pred NK Međimurje su dva pripremna i prijateljska susreta, i to u srijedu, 15. veljače, u Koprivnici s istoimenim klubom, dok u subotu, 18. veljače, na domaćem terenu u Čakovcu RC Mladosti igraju s Bjelovarom. Utakmica počinje u 14 sati. U klub je stigla zahvala iz Osijeka na odličnoj organizaciji Plenuma klubova 3. HNL Istok.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Božićni koncert Umjetničke škole Miroslav Magdalenić Čakovec održat će se 11. prosinca

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Umjetnička škola Miroslav Magdalenić Čakovec i ove godine organizira svoj Božićni koncert.

Koncert će se održati u ponedjeljak, 11. prosinca, s početkom u 18 sati u Centru za kulturu Čakovec.

Program će održati Osnovna glazbena škola i Osnovna škola klasičnog baleta.

Ulaz je slobodan.

Nastavite čitati

Međimurje

Poziv izlagačima – 2. Božićni sajam Općine Pribislavec

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Pribislavec organizira 2. Božićni sajam, koji će se održati 17. prosinca, na prostoru ispred Općine Pribislavec, Braće Radića 47, Pribislavec, s početkom u 14 sati.

Pozivaju zainteresirane izlagače da rezerviraju svoj štand za izlaganje na sajmu te da iskoriste priliku za promociju svojih proizvoda i usluga.

Rok za podnošenje prijava za rezervaciju štanda je 8. prosinca 2023. godine.

Prijave (Zahtjev za korištenje javne površine) se podnose osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Pribislavec, Braće Radića 47, Pribislavec ili putem e-maila: [email protected].

Zahtjev za korištenje javne površine nalazi se na službenoj web stranici Općine Pribislavec:https://pribislavec.hr/dokumenti/zahtjev-za-koristenje-javne-povrsine/

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje