Povežite se s nama

Zabava & Stil

Nova dimenzija vjenčanja

Objavljeno:

- dana

AUDIO LIGHT DESIGN

Želite li da vaše vjenčanje bude neponovljivo i posebno? Za to će se svojom rasvjetom pobrinuti Audio Light Design iz Zlatar Bistrice! Iako mnogi misle kako je rasvjeta na vjenčanjima luksuz, stručnjaci za rasvjetu iz Audio Light Designa to opovrgavaju i kažu kako rasvjeta postaje nezaobilazan detalj svakog vjenčanja!

Stoga će po vrlo pristupačnim cijenama svako vjenčanje učiniti posebnim događajem i stvoriti ugođaj koji će mnogima ostati u trajnom sjećanju. Konstantna igra svjetlosnih efekata, izmjenjivanje različitih boja i tonova pridonijet će još romantičnijem raspoloženju vjenčanja.

Audio Light Design neće samo osvijetliti vaše vjenčanje, ono ga može i kompletno organizirati!

Po željama mladenaca, rasvjeta može pratiti posebne trenutke vjenčanja: od njihovog ulaska u salu, prvog plesa, rezanja torte ili bacanja buketa i podvezica, čineći svaki pojedini događaj na vjenčanju još snažnijim i efektnijim. Bajkovitost i romantičnost vjenčanja dodatno mogu “podići” specijalni efekti: dim, balončići, maglica ili ispisivanje imena mladenaca na podu, zidu, plafonu…

No, Audio Light Design nije tu samo da rasvjetom vaše vjenčanje učini posebnim. S njima možete organizirati cijelo vjenčanje: od organizacije djevojačkih i momačkih večeri, pozivnica, zahvalnica, angažiranja glazbenika do sale za svadbenu svečanost. Potražite ih u Grančarskoj cesti 13 u Zlatar Bistrici, pratite ih na Facebooku ili nazovite na broj telefona: 049/501-763, 099/403-1218 ili 098/231-354. Sve informacije možete pronaći na www.ald.hr.

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

FOTO Publika u Sračincu u užarenoj atmosferi uglas pjevala s Miroslavom Ilićem

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

U petak, 3. veljače, počeo je veliki Međunarodni srakarski fašnik.

Tim je povodom sinoć u grijanom karnevalskom šatoru u Sračincu nastupio srpski pjevač narodne glazbe Miroslav Ilić.

Nezaboravnu večer pokrenula je “Božanstvena žena”, a nastavilo se pjesmom “Ova noć ” koja je to i potvrdila.

Publika iz Sračinca i ostalih dijelova Varaždinske županije s pjevačem je uglas pjevala stare hitove, ali i one nešto novije.

Subota je rezervirana za veliku karnevalsku povorku uz Privatt bend i DJ Mireka, a bit će održana i prigodna izložba fotografija na temu fašnika slovenskog autora Janka Levaniča.

Djelić atmosfere s koncerta Miroslava Ilića pogledajte u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Udruga maškara Petrjaski kurent fašničko je vrijeme počela “Kurentskim skokom”

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Udruga maškara Petrjaski kurent fašničko je vrijeme počela manifestacijom “Kurentski skok” koja se održala u četvrtak, 2. veljače.

“Fašnik u Petrijancu” na rasporedu je u subotu, 11. veljače, a početak je u 15 sati. Povorka će krenuti ove godine ispred doma u Družbincu, preko Ulice Zrinski i Frankopana do restorana 4M, a nakon toga Ulicom Vladimira Nazora do OŠ Petrijanec, gdje posjetitelje očekuje šator i zabava.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje