Povežite se s nama

Zabava & Stil

Obnovite kosu nakon ljeta

Objavljeno:

- dana

OBNOVA

Dio nas već se vraća s godišnjih odmora, a morska sol, sunčeve zrake i klor ostavili su tragove na našoj kosi, pa joj je nakon vrućih ljetnih mjeseci potrebna dubinska njega i obnova.

Intenzivno ljetno sunce čini čuda za naše raspoloženje, ali uništava boju kose. Koristite boje koje su na bazi ulja, tako da vam nahrane kosu i daju joj svježinu. U ponudi u našem salonu Gloss imamo odlične Orofluido boje na bazi arganovog ulja i bez amonijaka. Imaju visoku moć prekrivanja te će vašoj kosi podariti sjaj i mekoću. Iako žene najčešće bježe od toga, nakon ljeta preporučuje se ošišati ispucale vrhove. Dovoljno je odrezati jedan do dva centimetara i pružiti kosi zdrav početak. 

Također preporučujem korištenje tretmana za dubinsko obnavljanje kvalitetnim šamponima, maskama, serumima i uljima. U salonu imamo u ponudi odlične tretmane za obnovu: tretman Olaplexom, Detox tretman, profesionalne dubinski obnavljajuće maske, botox za kosu. Izbor je velik, zato rezervirajte svoj termin na vrijeme u salonu Gloss.

Frizerski salon Gloss
Ive Režaka 4a, Varaždin
tel. 042/200-420

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

Kultni motori Harley Davidson moći će se vidjeti u više mjesta u naše dvije županije

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija/Pixabay

U sklopu Harley Davidson weekenda kojeg organizira Pleter Chapter Croatia H.O.G. , jedna od postaja ovih svjetski poznatih motora biti će i Novi Marof, i to u subotu, 15. lipnja, od 13 do 15.30 sati.

Parkirani će biti u centru, na Trgu hrvatske državnosti 1. ( Ispred zgrade grada, Ključica…).

Uz zvuke MC Cromadde posjetitelji će moći razgledati ove kultne jurilice.

Napomenimo da će se ljubitelji Harley Davidson motora od 14. do 16. lipnja družiti na više lokacija na sjeveru Hrvatske; od Belice, preko Svetog Martina na Muri, do Novog Marofa i Varaždinskih Toplica te na kraju Nedelišća.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Čak 17 umjetnika za vikend će u Salinovcu pokazati koliko su vješti u kiparenju motornom pilom

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nizu programa koji se ovoga vikenda održavaju u povodu Dana grada Ivanca, pridružuje se i jedna od najljepših atrakcijskih manifestacija – 9. hrvatski festival kiparenja motornom pilom u Salinovcu.

I ove ga godine organizira Društvo za športsku rekreaciju Salinovec, pod tradicionalnim pokroviteljstvom Grada Ivanca, koji ovu prelijepu manifestaciju podržava od samoga početka.

Festival će se održati u subotu i nedjelju, 15. i 16. lipnja, u parku Područne škole Tin Ujević Salinovec, a na njemu će natjecatelji iz zemlje i inozemstva predstaviti svoje umijeće u rezbarenju motornom pilom i stvaranja skulptura u drvu, većih i manjih dimenzija.

Sudjelovanje je potvrdilo dosad rekordnih 17 umjetnika, deset od njih iz Mađarske, Slovačke i slovenije, a ostali su domaći kipari, iz različitih dijelova Hrvatske.

U nedjelju u 15 sati održat će se i disciplina speedcarving, u kojoj natjecatelji imaju 40 minuta za izradu skulpture, nakon čega sva djela idu na licitaciju.

Očekuje vas i dobra zabava uz ugostiteljsku ponudu, a možete kupiti i pokoji proizvod iz ponude domaćih OPG-ova.

Program

Subota, 15. lipnja

  •  09:30 – Svečano otvaranje 8. hrvatskog festivala kiparenja motornom pilom
  • 10:00 – Početak kiparenja glavne skulpture motornim pilama
  • 17:00 – Završetak kiparenja motornim pilama

Nedjelja, 16. lipnja

  • 09:30 – Nastavak kiparenja motornom pilom
  • 15:00 – Disciplina speedcarving, brzinsko oblikovanje drvenih figura u trajanju od 40 min.
  • 15:40 – Licitacija skulptura izrađenih u disciplini speedcarving
  • 16:15 – Nastavak kiparenja glavne skulpture
  • 17:30 – Završetak kiparenja motornim pilama
  • 18:00 – Proglašenje pobjednika natjecanja, podjela zahvalnica i zatvaranje festivala

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje